Издвајамо Свет

ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ ГОРЕ: Нострадамус предвидео Трампову победу која ће изазвати рат и крај света!

Нострадамус је предвидео да ће Доналд Трамп бити изабран за председника САД-а и рекао да ће то такође наговестити крај света, тврди најновија теорија завере која је брзином муње прошла кроз друштвене мреже.

Републикански кандидат је победио демократску Хилари Клинтон у трци за председника САД-а.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док су многи били изненађени победом милијардера на изборима САД-а 2016. године, следбеници Нострадамуса нису били, тврдећи да је пророк предвидео ово у 16. веку.

У 81. катрену, Нострадамус је написао: “Велика, бесрамна и смела свађалица. Он ће бити изабран за гувернера војске. Биће неустрашив.“

“Сломљени мост, град који се онесвестио од страха.“

Многи сматрају да се део “бесрамна, смела свађалица“ односи на Трампову гласну комуникацију, док се “гувернер војске“ односи на то да је начелу водеће светске војне силе.

 

Друго предвиђање каже: “Лажни трубач ће, прикривајући лудило, присилити Византију да мења своје законе.“

Византија је била старогрчка колонија – неки су то повезали са чињеницом да Грчка постаје место за слетање за имигранте и избеглице, тема која је била у центру Трампове кандидатуре.

Коначно, у катрену 50, Нострадамус пише “Република великог града“ ће се ангажовати у скупим војним операцијама, по налогу “трубе,“ што је довело до страхова од нуклеарног рата.

Један корисник је написао на Фејсбуку: “Ја сам сигуран да је ово почетак Нострадамусових предвиђања Апокалипсе.“

Други је написао: “Нострадамус је предвидео овакав исход. Нострадамус је предвидео да након што труба победи, уследиће Велики рат! Он је то предвидео пре 400 година!“

“Његово предвиђање се обистинило! Бојим се да ће Америка да падне, имамо толико много дугова, и увозимо више него што извозимо, у озбиљној смо невољи.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс