Издвајамо Србија

ЕКСКЛУЗИВНО ДАДИЉА ТРАМПОВЕ ДЕЦЕ ПОЗИВА ПРЕДСЕДНИКА САД: Трампе, дођи у Србију, спремићу ти сарму!(ВИДЕО)

Милка Милисављевић, Српкиња која је крајем седамдесетих и осамдесетих година чувала двојицу синова новог председника САД Доналда Трампа, а о којој је Курир ексклузивно писао, сада је одлучила да пошаље поруку директно у Белу кућу и позове Трампа да посети Србију и подсети се њене чувене сарме!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова времешна Београђанка је искористила прилику да се, путем Курир ТВ, директно обрати бизнисмену у чијој је кући, како сама тврди, провела пуних 8 година радећи као дадиља.

Бака Милка је на течном енглеском језику поручила Трампу да дође у Србију и чак понудила да му за ручак скува омиљену му – сарму.

„Здраво, господине Трамп! Извините што вас ометам, али волела бих да разговарам са вама. Већ дуго желим да вас видим и да попричамо. А сада имам и прилику, захваљујући овом српском медију. Сви смо овде срећни што сте изабрани за председника, желимо да вам честитамо и пожелимо све најлепше и да дуго, дуго будете на тој позицији“, започела је госпођа Милка своју поруку новоизабраном америчком председнику.

Она га је потом подсетила да јој је увек позитивно говорио о Србији, пре свега Српкињама, што је само разлог више да буде наш гост.

„Желим да вас позовем да дођете у Србију, да упознате нашег председника, јер и ми последњих година имамо најбољег председника икада. Не разумем се ја толико добро у политику, али знам како сам живела раније, а како живим сада. Желим да дођете у Србију, јер сте ми увек говорили: „Милка, деца су ми тако добра, јер имају дадиљу Српкињу.“ Давно сте то рекли, али сам запамтила. И сећам се да сте ми рекли да су жене из Србије прелепе, али знате, Мелани је ипак најлепша.“, кроз смех је поручила Милка, додавши да нова прва дама има „чврст карактер и да је озбиљна, због чега би волела да се придружи свом супругу на путу у Србију“

„Надам се да ће овај мој позив доћи до вас, јер је веома важно да нас видите сада. Много напредујемо, добро нам иде. Никада нисмо били тако стабилни, као данас, са нашим председником. И волела бих да вам спремим један добар ручак. Направићу вам сарму, посебно за вас и госпођу Меланију. Јесмо се договорили? Одговорите ми, ако вам се свиђа ово“, наставила је госпођа Милисављевић са осмехом.

Она се за крај, у ексклузивној исповести за Курир ТВ, присетила времена проведеног у кући породице Трамп.

„Лепо смо се проводили, играли се у парку, шетали около, али увек водили рачуна да нас неко не прати… Знам да ћете ме се сетити. Милка Милисављевић, ваша дадиља. Агенција „Парк Авенија“ ме је вама послала. Свега се сећам, иако сам веома стара, господине Трамп. Имам 85 година, 7 месеци и 19 дана. Али погледајте ме, ја сам ваша Милка. реците, господине Трамп, зар не изгледам исто као пре 50 година“, шаљиво се запитала.

Своју поруку Доналду Трампу закључила је поновљеном срдачном честитком на изборној победи.

„Довиђења сада, поздравите целу породицу Трамп! И још једном вам честитам! Ја имам председника – Доналда Трампа! Ура за њега“, завршила је Милка.

Извор:Курир.рс