Занимљивости Издвајамо

ЕРИХ ФОН ДЕНИКЕН ИЗНЕО ШОКАНТНУ ТВРДЊУ: Наши рођаци ванземаљци ће се вратити на Земљу у наредних 20 година! (ВИДЕО)

Аутор једне од најпопуларнијих књига на планети – Сећања на будућност – указује на то да ће се ванземаљци вратити на Земљу у блиској будућности – у наредних 20 година – јер смо ми део њихове ДНК.

Докази њиховог повратка су присутни свуда око нас, расути широм света у древним текстовима, споменицима и цивилизацијама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Током “Ноћи наслеђа Ерих фон Деникена“ којом је прославио 50 година једног од својих бестселера, Ерих је користио велики број слика, видео снимака, компјутерских анимација и других кључних доказа како би подржао своје тврдње да су пре више хиљада година, пре писане историје, Земљу посетила бића која нису са Земље. Сада он тврди да ће се наши “ствараоци“ вратити, јер је човечанство скоро спремно да се коначно сретне са њима.

Ванземаљци знају за нас јер смо ми део њихове ДНК. Библија говори о кћерима људи које су имале односе са тим поседиоцима, а многи митови и легенде широм света говоре исту причу. Ове приче увек говоре да ће се нам се ванземаљци вратити.

 

Ерих фон Деникен тврди да су у далекој прошлости ванземаљци играли изузетно важну улогу у развоју модерне цивилизације. Према речима овог аутора, широм света постоје митови, легенде и древни текстови који су јасни показатељи улоге коју су “богови“ играли у развоју човечанства. Све ове приче понављају исти исход: Једног дана, ванземаљци ће се вратити на Земљу.

“Из безбедног склоништа су становници планете гледали наше свемирске путнике, који су носили чудне капе са шипкама на својим главама (кациге са антенама); они су запањени када ноћ постане светла као дан (рефлектори); они су престрављени када се странци лагано подигну у ваздух (ракетни појасеви); гурну главу у земљу поново када чудне непознате “животиње“ лете у ваздуху, зујећи (хеликоптери, возила за све намене); и на крају они лете у безбедна уточишта својих пећина када се чула застрашујућа тутњава са планина (пробна експлозија). Наши астронаути су несумњиво морали изгледати као свемогући богови овим примитивним људима, рекао је Ерих фон Деникен.

 

Верујем да смо ми у овом тренутку под присмотром. То је засновано на разговорима са веома интелигентним људима, којима је званично речено да су НЛО-и реалност, и да нас посматрају, додао је аутор.“

Током презентације, где је Ерих и награђен, аутор је рекао да су, по њему, древни текстови попут хришћанске Библије, религијских текстова из Индије и других који имају везе са небом, у ствари ништа друго него осврт на свемир. Фон Деникен тврди да су такозвани анђели били ништа друго него ванземаљски посетиоци који су дошли са неког другог места из космоса.

Сада, након што је прошло више хиљада година откако су се посетиоци први пут спустили на Земљу, ми се приближавамо времену када ће друштво бити спремно за “упознавање“ са нашим ванземаљсим рођацима.

Осим тога, ванземаљски контакт је постао нешто што милиони широм света већ очекују. Наша научна достигнућа, друштвена прихватљивост која потиче од непрекидног “бомбардовања“ од стране холивудских филмова и серија о ванземаљском животу у свемиру нам је омогућила да се припремимо, као раса, да коначно упознамо ванземаљску цивилизацију без изазивања социјалних немира.

Фон Деникенов рад је преведен на више од 32 језика.

 

Извор: Wебтрибуне.рс