Издвајамо Свет

КАНДИДАТ „ЗЕЛЕНИХ“ ЗА ПРЕДСЕДНИКА САД – ЏИЛ СТАЈН: Ако Клинтонова победи започеће рат са Русијом! (ВИДЕО)

Ако кандидат демократа Хилари Клинтон постане председник САД, увешће нас у рат са Русијом, тврди кандидат “Зелених” за председника Америке Џил Стајн.

“На овим изборима не бирамо само какав свет желимо и хоће ли он ићи напред, већ да ли ће планете уопште бити”, упозорава она и тврди да милитаризам Клинтонове прети атомским холокаустом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је Стајнова противник републиканског кандидата Доналда Трампа, она сматра да је Клинтонова ратни хушкач и упозорава да је као државни секретар САД увела Америку у рат у Либији.

Стајнова је у интервјуу “Фокс бизнису” упозорила на намеру Клинтонове да уведе “зону забрањених летова” у Сирији, а то је заправо – објава рата Русији.

“Свиђало се то некоме или не, Русију штити међународно право и она према закону има право да буде у Сирији (позив сиријске Владе). Ако прогласимо ‘забрањену зону’ то значи да морамо да се припремимо за рат са Москвом”, наводи Стајнова.

Она је нападала Клинтонову и због корупције и веза са Саудијском Арабијом, назвавши је “краљицом корупције”.

У Сједињеним Америчким Државама данас се одржавају председнички избори на којима 225 милиона Американаца са правом гласа одлучује између демократског кандидата Хилари Клинтон и републиканског Доналда Трампа.

 

Извор: Срна