Србија

МАЈА ГОЈКОВИЋ: Туча у Парламенту би се пренела на улице Србије

Можда бих ја била добра министарка, а Расим Љајић или Ивица Дачић добри председници Скупштине, рекла је Гојковић.
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да је, осим недоличног понашања посланика опозиције, погодило и понашање посланика који чине већину у парламенту, а које, како је рекла, није погодило њено нервирање и покушаји. Гојковић је на тв Пинк рекла да је помислила да би њен посао можда могао да ради неки коалициони партнер, који би могао да успостави ред.

– Можда бих ја била добра министарка, а, не знам, Расим Љајић или Ивица Дачић добри председници Скупштине, рекла је Гојковић.

Она је поновила да се неће повући пред насиљем и простаклуком, али да њен процес размишљања још није престао.

– Зависи како данас буде изгледала атмосфера, тако ћу и ја реаговати, рекла је Гојковић.

Председница Скупштине Србије оценила је да крајњи циљ понашања опозиционих посланика није она, нити парламент, већ покушај дестабилизације Србије.

– Убеђена сам да то није тако спонтано као што изгледа гледаоцима, већ да посланици из појединих опозиционих странака желе да негирају све оно добро што се десило данас у Србији, рекла је Гојковић.

Како је истакла данас је Србија једина политички и економски стабилна држава у региону, док посланици обозиције покушавају да обесмисле Парламент, сваку институцију у држави и направе хаос.

– Ако би дошло до неке велике туче и немилих догађаја у Парламенту, ко зна како би се то рефлектовало на улици, закључила је Гојковић.

Извор: Танјуг
loading...
Loading...