Србија

МАЈА ГОЈКОВИЋ: Туча у Парламенту би се пренела на улице Србије

Можда бих ја била добра министарка, а Расим Љајић или Ивица Дачић добри председници Скупштине, рекла је Гојковић.
Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да је, осим недоличног понашања посланика опозиције, погодило и понашање посланика који чине већину у парламенту, а које, како је рекла, није погодило њено нервирање и покушаји. Гојковић је на тв Пинк рекла да је помислила да би њен посао можда могао да ради неки коалициони партнер, који би могао да успостави ред.

– Можда бих ја била добра министарка, а, не знам, Расим Љајић или Ивица Дачић добри председници Скупштине, рекла је Гојковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је поновила да се неће повући пред насиљем и простаклуком, али да њен процес размишљања још није престао.

– Зависи како данас буде изгледала атмосфера, тако ћу и ја реаговати, рекла је Гојковић.

Председница Скупштине Србије оценила је да крајњи циљ понашања опозиционих посланика није она, нити парламент, већ покушај дестабилизације Србије.

– Убеђена сам да то није тако спонтано као што изгледа гледаоцима, већ да посланици из појединих опозиционих странака желе да негирају све оно добро што се десило данас у Србији, рекла је Гојковић.

Како је истакла данас је Србија једина политички и економски стабилна држава у региону, док посланици обозиције покушавају да обесмисле Парламент, сваку институцију у држави и направе хаос.

– Ако би дошло до неке велике туче и немилих догађаја у Парламенту, ко зна како би се то рефлектовало на улици, закључила је Гојковић.

Извор: Танјуг