Издвајамо Свет

МАЈК АДАМС ПРЕДВИЂА ЈЕЗИВ СЦЕНАРИО У САД: Демократе ће поубијати своје присталице, како би окривили Трампове! (ВИДЕО)

Како је Дејв Хоџис исправно истакао у једном чланку, и Неw Yорк Тимес и Wасхингтон Пост су интервјуисали Трампове присталице који су упозорили читаоце о могућности оружане побуне грађана ако Хилари Клинтон преотме Белу кућу, извештава “Тхецоммонсенсесхоw.цом”. Текст са истом темом можете наћи и на “НатуралНеwс.цом”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мајк Адамс, новинар са НатуралНеwс.цом, је прошле недеље интервјуисан од стране репортера Wасхингтон Пост-а, коме је Мајк отворено рекао да “њихов лист има кредибилитет раван нули“ и да ће све што им каже вероватно бити изврнуто и селективно кориговано да се уклопи у њихову жељену нарацију. Зато је снимио цео интервју са тим новинаром, који се показао као прилично љубазан и искрено забринут због једног Мајковог предвиђања. Мајк каже, да уколико он стварно напише и објави његову искрену причу а не пропагандни комад, он ће истаћи о чему се ради.

Зашто је уопште и звао Мајка Адамса? Његов широко распрострањен чланак у ком предвиђа левичарско бомбардовање владиних зграда је објављен неколико дана пре него што су седишта ГОП-а у Северној Каролини бомбардована од стране насилних левичара. У његовој оригиналној причи под насловом “Гласачи су упозорени: Већ сте изгубили Америку… ови избори су за њен повратак на последњи могући ненасилан начин,“ он је написао: “Како све ово пропада, у потпуности би требало очекивати да насилни, екстремни левичари поставе бомбе на све стране, уз финансирање Џорџа Сороша, кључног финансијера домаћег тероризма у Америци.“

Само неколико дана касније, почело је бомбардовање у Северној Каролини, потврђујући једно од Мајкових предвиђања и евентуално дајући кредибилитет његовом чланку што би могло да изазове новинаре водећих медија да се забрину око тога шта је још предвидео. (Напомена новинарима: Да, требало би да прочитате његове прогнозе уколико заиста желите да знате историју САД-а пре него што се догоди…)

Ова додатна предвиђања укључују један могући сценарио где наоружани Американци марширају на Вашингтон и окупирају Белу кућу, што резултира неком врстом крвопролића и насиља за које се сви надају да се може избећи у сваком цивилизованом народу. Његов чланак је позвао Американце да избегну тај сценарио узимајући натраг своју земљу на изборима, и поновним успостављањем равнотеже снага на изборима.

Ипак, иронично, водећи медији су ти који играју главну улогу томе да се постарају да амерички избори не буду више отворени, слободни и фер. Медијска радикална једнострана промоција Хилари Клинтон заједно са екстремно пристрасним нападима на Доналда Трампа само потврђују десетинама милиона Американаца да је систем у потпуности монтиран против њих.

Левчарски медији, другим речима, су барем делимично криви за екстремну политичку поларизацију која се сада дешава широм Америке. И то је директно због тога што су медији сада изабрали стране… а страна коју су одабрали је страна која презире готово све оно на чему је Америка основана.

Напад на демократе да се окриве Трампове присталице

Анализа: Сада је јасно да исти левичарски медији који све системски намештају – организују питања дебате, организују анкете, увежбавају коментаре публике на ЦНН-у, у дубоком су дослуху са кампањом Клинтонове, тотално цензуришу WикиЛеакс е-мејлове, итд. – су у дослуху са терористичким оперативцима повезаних са Клинтоновом који ће да почине дела масовног насиља за која ће бити окривљене Трампове присталице.

То је понављање потпуно истог насиља које је ухваћено на видеу од стране пројекта Веритас (ПројецтВеритасАцтион.цом), где демократски оперативци отворено признају да узимају новац од кампање Клинтонове да организују и спроведу дела екстремног насиља тако да за њих може бити окривљен Трамп.

А сада, Мајк Адамс каже да страхује да они операције под лажном заставом дижу на сасвим нови ниво. Каже да му је сада очигледно, након разговора са новинаром Wасхингтон Пост-а, да ће се левичарски оперативци претварати да су Трампове присталице и онда отворено пуцати на гомилу присталица Клинтонове користећи аутоматско оружје.

Новине левичарске пропаганде као што су Неw Yорк Тимес, Бостон Глобе и Wасхингтон Пост припремају своје чланке да окриве Трампове присталице као што су Мајк Адамс, Дејв Хоџис и Алекс Џоунс, проглашавајући их кривим за коришћење “запаљиве реторике“ кад год су говорили о правој улози Другог амандмана у одбрани демократије против режима криминалне власти.

Све је то унапред оркестрирано… испланирано као и све остало што долази из (лажних) левичарских медија. То чак може укључивати организован напад под лажном заставом на стварном скупу Клинтонове где ће камере ЦНН-а сигурно да покрију крвави хаос. Говори против Трампа ће бити покренути у року од неколико минута, који садрже спремне приче и универзалне осуде Доналда Трампа, који ће бити оптужен за “сигнализацију“ својим присталицама да спроведу акт који је заправо извршен од стране плаћених терориста који раде за демократе.

Не заборавите: То су исти они левичарски монтажери који су организовали “кризне глумце“ Сенди Хук, где је један од “снајпериста“ СWАТ тима ухваћен на камери како неспретно носи снајперску пушку недуго након што је он такође играо улогу једног од уплаканих родитеља који је “изгубио дете“ у масовној пуцњави. Име тог глумца је Дејвид Вилер.

Ако они могу да лажирају одређене елементе Сенди Хук, могу лако лажирају масовно пуцање на присталице Хилари Клинтон

Не кажемо да је целокупан сценарио Сенди Хук лажан, али јасно је да је много елемената лажирано од стране кризних глумаца. Не заборавите, АБЦ, НБЦ, ЦНН, НYТ, МСНБЦ, WасхПост, ЛА Тимес и сви остали водећи медији су добијали исте наредбе за њихове едиторијале сваки дан од истог извора. Сваки дан, тачно им је говорено шта да пишу, шта да избегавају, па чак и које речи да користе.

По команди, сви државни медији ће “спонтано“ емитовати потпуно исту причу, наводећи све исте “чињенице“ коришћењем идентичних речи. Не треба бити геније да би се схватило да је све то исценирано унапред. Такозвани “медији“ нису ништа више него државна пропаганда. А сада, више него икада, је то очигледно свакој особи која није зомби.

Паника унутар кампање Клинтонове: Она ће изгубити… морају да промене причу

Унутар кампање Клинтонове, они знају да ће она да изгуби гласове. Она води само у намештеним анкетама. У уму свакодневних гласача, Доналд Трамп је њихов избор на дуге стазе, што је управо разлог зашто су његови скупови тако добро посећени хиљадама одушевљених присталица.

Зато што Клинтонова и даље заостаје у стварном свету, исти они левичарски оперативци који су организовали насиље на Трамповим митинзима, сада су спремни да спроведу масовно стрељање за које ће бити окривљене Трампове присталице. Зато ће Wасхингтон Пост и Неw Yорк Тимес заједно сада покрећу своје уврнуте, искривљене приче: Они су у дослуху са терористима кампање Клинтонове како би били сигурни да је тајминг за све ово савршено координиран.

Ако овај сценарио под лажном заставом буде спроведен, све ће се то одиграти у наредне две недеље. Мајк Адамс каже да већ дуже време зна да управа планира масовни напад под лажном заставом на невине Американце како би променила ток ових избора. И сада, када се дан гласања ближи, то је очајничка ситуација за демократе и политичку управу. Да би победили на изборима, они морају радикално да промене причу… а историја САД-а је показала да је једини начин да се такав исход постигне тај да левичари спроведу масовни напад под лажном заставом у ком ће се пролити велика количина крви на улицама Америке.

Све што им је потребно да спроведу таква терористичка дела на тлу САД-а је да плате лудаке да отворе ватру на масу која подржава Хилари или поставе бомбу у такву гужву. Бостонски маратон. Сенди Хук. Куле близнакиње. Оклахома. Шта им је заједничко? Оркестрирање од стране управе у дослуху са медијима, затим “кризни глумци“ који грцају на ЦНН-у. Све је тако патетично предвидљиво.

Како управа презире демократију и користиће насиље да остане на власти

У овом тренутку, они очајно желе да промене причу и означе Доналда Трампа као терористу или убицу. Мајкл Мур је већ покренуо означавање Трампових присталица као “терористе,“ стварајући услове за смртоносни напад под лажном заставом, пропраћен причом левичарских медија да окриве Трампа.

Запамтите: Демократе презиру демократију. Они не верују бирачима да их задрже у канцеларији, због чега рутински прибегавају масовној крађи гласова да би победили на изборима. Они не желе отворено и слободно праћење избора од стране медија, због чега су подметнули хиљаде нетачних медијских прича да осигурају да њихов кандидат буде приказан као анђео, док је њихов противних направљен да изгледа као говно.

Демократе не верују демократији, због чега се противе законима о бирачким идентификацијама или уклањању мртвих људи са гласачких спискова. У ствари, једини начин на који су демократе икада биле изабране је варање, лагање, лажирање и крађа на изборима. Обично се ове тактике не знају јер се оне спроводе тајно. Али данас, са тако високим улогом у изборима Трампа против Клинтонове, лево крило терориста (којим координирају Клинтонови) је спремно да уради све да уграби моћ. То укључује убиство неколико стотина (или неколико хиљада) њихових присалица, ако је потребно, да се све то сними камером и да се окриви Доналд Трамп.

Такође запамтите: Џејмс Коми из ФБИ-а је опративац Клинтонове, такође, што значи да и ФБИ може бити у овој операцији под лажном заставом. (Иначе, средњи ниво ФБИ агената је бесан на Комија и углавном се слажу да га треба оптужити за кривични дослух. Све у свему, ФБИ нема особље злих људи. Већина агената су пристојни професионалци, и они хватају много правих негативаца. Али на највишем нивоу, ФБИ је једнако корумпиран као и Одељење за правосуђе.)

Нема илузије: Демократе ће масовно поубијати своје присталице да би окривили Трампа и власнике оружја

Важно је да схватите колико далеко ће левичари ићи да задрже политичку моћ. То су људи који су, на сваком нивоу, криминални налогодавци који су у “терористичком“ размишљању сваки дан. Они не могу да дочекају да бомбардују зграде, погубе полицајце на улици, убију своје политичке противнике или да спроведу операције под лажном заставом којима ће постићи своје политичке циљеве кроз масовно крвопролиће.

Немојте ни на тренутак помислити да не би убили стотине или хиљаде својих присталица како би победили Доналда Трампа или позвали на националну забрану ватреног оружја у рукама грађана. То је управо она врста насиља коју они не могу да дочекају да спроведу над друштвом које мрзе. Запамтите: левичари мрзе Америку. Они мрзе Устав. И посебно мрзе Други амандман. У њиховим главама, што више смрти, хаоса и крвопролића могу да спроведу и окриве своје политичке противнике, то боље. Они су славили смрт Антонина Скалије на исти начин као што би сада славили убиство самог Трампа ако би успели да га убију. Левичари се хране смрћу и патњом. Тако остају на власти, и зато не желе да људи са ниским примањима икада остваре економску стабилност.

Насупрот томе, власницима оружја који поштују закон се гади бесмислено насиље. Ако би наоружани амерички држављани икада одлучили да крену на Вашингтон да збаце корумпирани, криминални, тоталитарни режим, то би било само као последње средство, након што су покушали свако друго мирно решење. Власници оружја не уживају у прилици да машу таквим оружјем против других људских бића… они дрхте на саму помисао на то. Он Други амандман не виде као дозволу да направе хаос, већ као свету одговорност да бране демократију од свих непријатеља, страних и домаћих.

Будите сигурни да ако нека особа започне пуцњаву на масу у наредне две недеље, то ће бити оперативци Клинтонове који спроводе напад под лажном заставом, а не конзервативни власници оружја који подржавају Трампа.

Права опасност за Америку се недвосмислено налази у уврнутим главама присталица Клинтонове

Да се зна, не постоји опасност за америчку опасност од америчких патриота који поседују оружје и подржавају Трампа. Чак и ако сви они одлуче да крену на Вашингтон као последње средство да обране демократију, они не би били ту да повреде људе већ да их ослободе!

Уставни грађани су, по дефиницији, Американци који се придржавају закона. Већина је прошла бројне ФБИ провере и много пута су давали отиске прстију у циљу добијања дозвола за пиштољ.

Наоружани грађани не траже моћ. Они, напротив, траже да се децентрализује моћ и да се постарају да влада одговара народу, а не обрнуто. Стога, сваки новинар који је забринут око тога шта би се могло десити ако све ово измакне контроли и ствари упадну у отворени оружани сукоб, треба да пронађе утеху у једноставној чињеници да нико не жели да им науди.

 

Извор: Wебтрибуне.рс