Издвајамо Србија

МИЛА АЛЕЧКОВИЋ: Од Срба праве зомбије путем медија а Европу чекају ратови, кризе и… (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ била је госпођа проф. др Мила Алечковић, која је до сада у своју биографију уписала дипломе клиничке психологије (Београд) и антрополошке психијатрије (Париз), докторат на Универзитету Сорбона, титулу мајстора хата јоге и низ других признања. Кћерка је књижевнице Мире Алечковић и сликара и архитекте Саве Николића, од којих је, каже, наследила оно најважније – доброту, алтриуизам и вечито живи дух. Иако дуго времена живи у Паризу и континуирано гостује на универзитетима широм света, радо се враћа родном Београду. Истакнути је члан српског расејања, пише, слика и свира, а од недавно се активније укључила у српски политички живот.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У емисији је говорено о разним темама, професорка Алечковић се прво дотакла приче о манипулисању медијима, где се убиство једне анонимне певачице провлачило кроз медије и наслове доста дуго времена, она сматра да је то тужна прича али да не заслужује такву медијску пажњу.

После 5-ог октобра сви медији су купљени у Србији и они уз помоћ потплаћених интелектуалаца мењају свест народа, заглупљују га путем забаве, ријалити програма, чији је власник амерички генерал.

Гледајући такав програм људи се психички замарају, што и јесте циљ, како би народ био незаинтересован за оно што је много битније, они мењају критику за емоције, каже она.

Циљ је направити зомбије који нису спремни ни на шта, који се осећају кривим што немају пара наводи професорка Алечковић

Препоручујемо да погледате цео интервју где је изнешен новац који је покраден из Србије након 5. октобра, да ли неолиберална банда злоупотребљава економију за пљачку држава, зашто треба подићи сав новац који имате у банкама, шта треба урадити за опоравак српске привреде, зашто смо у опасности ако дође до укидања папирног новца, како ће пропаст долара утицати на светску економију, да ли ће српски народ успети да се извуче и да преброди све проблеме са којим се суочава, али и о бројним другим занимљивим темама.

Извор: Балкан.ифо/Србија јавља