Издвајамо Свет

НАЈСЛАВНИЈИ ХИРУРГ БЕВЕРЛИ ХИЛСА ТВРДИ: „У Београду на ВМА смо направили 4 двојника Садама Хусеина!“

Фото: Јутјуб

Увећавање глутеалног дела – задњице, почело је у Београду и Сарајеву. Такође, са наших простора, из Србије и БиХ, кренуло је и прављење струка и вађење задња два ребра. Ради се о 11. и 12. ребру и прављењу уског корсета, са чиме су први почели Срби, а о чему може да сведочи уметница Јелена Карлеуша – прича за „Ало!” доктор Борко Ђорђевић, најславнији хирург са Беверли Хилса.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај лекар српског порекла изградио је светску каријеру улепшавајући највеће светске звезде, глумице и забављачице, попут Заз и Еве Габор, жене Френка Синатре, Елтон Џона, а у последњих годину дана докторове пацијенткиње биле су и младе звезде, попут Бритни Спирс, која је радила абдоминопластику после последњег порођаја, и Лејди Гаге, која је летос у Игалу радила липосукцију за потребе промовисања свог новог албума.

Према његовим речима, естетској хирургији није страно прављење двојника, што се радило и на ВМА.

„На ВМА су направљена четири двојника Садама Хусеина. То је рађено у време професора Бране Пантелића и Миће Ђуричића. Ја сам направио три људске копије Елвиса Прислија у Америци“, тврди он.

Како каже доктор, операцијама се више подвргавају наше даме него мушкарци. Наиме, жене су те које више мењају изглед, и то у односу три према један.

„Мушкарци се најчешће подвргавају неинвазивним методама. Наиме, господа углавном користе ботокс и хемијски пилинг, док су најчешћи захвати које жене у Србији раде пуњење уста и увећање дојки. У српској традицији увећање дојки и усана је симбол плодности и успеха. У последње време ради се и увећање глутеалног дела“, рекао је он.

Ђорђевић истиче да операције код пластичног хирурга нису само естетског карактера, оне су и део врло важне психолошке терапије.

„Даме лошег изгледа су несрећне, а после операције су срећне. Пластични хирург какав сам ја их лечи од депресије и хроничног незадовољства собом. Велику улогу у подмлађивању организма и тела људи данас имају масне матичне ћелије, које служе за волуминозно лечење и подешавање. То је нова медицинска легитимна метода, која се све чешће примењује и код нас. Ја покушавам да је усавршим…“, каже он.

Сужавање вагине за 3.500 евра

Ђорђевић открива да је најновији тренд сужавање вагине:

„У професионалним клиникама и код угледних доктора комплетан мејковер кошта од 30 до 50 хиљада евра. Како вагина после порођаја често бива повређена и деформисана, медицински приступ омогућава интервенцију, њену поправку и сужавање. Увећана вагина квари односе даме и њеног партнера, јер изазива незадовољство. Ствара и психолошку бол. Сужавање вагине је постало честа операција на нашим просторима, нарочито код младих Албанки. Цена ове интервенције је од 3.500 до пет хиљада евра.“

 

Извор: Ј. Митровић / Ало