Занимљивости Издвајамо

Нећете веровати али и шофер Доналда Трампа је Србин

О безбедној вожњи првог човека САД и његове супруге брине Војин Ивковић, власник њујоршке фирме за рентирање луксузних аутомобила. Ожењен је плавокосом народном певачицом Марином Ивковић Бозало.

Недавно изабрани председник Америке Доналд Трамп у свом окружењу има још једног Србина – Војина Ивковић, супруга певачице „Гранда“ Марине Ивковић Бозало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Можда за њу до сада нисте чули, али она је и те како добро позната свим члановима Трампове породице, о чијем транспорту брине управо њен муж Војин.

Он је власник фирме за изнајмљивање луксузних лимузина у Њујорку, а његова возила користе јавне личности.

Рођен је у Босни и Херцеговини, Економски факултет је завршио у Сарајеву, па се отиснуо преко Баре. Милионер Доналд Трамп био је један од првих Војинових клијената.

 

До пре неколико година возио је само њега, а онда је постао шофер и његове супруге Меланије и сина Ерика.

Ова сазнања Курира потврдила нам је Ивковићева супруга, „Грандова“ певачица.

– Имала сам срећу да упознам господина Трампа и његову прелепу супругу Меланију. Увек је био срдачан према мени и понашао се као да се знамо цео живот. Он је господин, а с њим више сарађује мој супруг. Он је садашњег председника Америке возио неколико година, а одскоро и његову жену и сина – каже за Курир певачица, истичући да је њен супруг и даље ангажован код Трампа, иако је овај постао први човек САД.

– Јуче ми је баш рекао да господину председнику сада треба чак дванаест лимузина! Толико их је прекјуче било у његовој пратњи. Мој муж каже да се и даље љубазно јавља свим својим запосленима. Велика већина наших људи који живе у Њујорку воли Доналда – завршава Марина.

Неколико пута сам срела Трампа на улици. Увек је застајао с грађанима који би га зауставили да се фотографишу или да с њим прозборе коју реч. Најчешће га можете видети у хотелима који су у његовом власништву. Све он то редовно обилази. Има све у животу, а понаша се као обичан човек. Тако је једноставан и нормалан. Зато га мој супруг веома цени – истиче певачица.

 

Извор: Курир