Занимљивости Издвајамо

НЕКОМЕ СМЕТА ИСТИНА О МИСТЕРИОЗНОЈ ПЛАНЕТИ: Кинески истраживач планете Нибиру убијен у бизарном злочину!

Фото: Јутјуб

Пре неколико недеља, неки медији су објавили причу о Кинезу, Јанг Кингепију, који је брутално убио своје родитеље због домаћег финансијског спора, а затим убио још седамнаест људи у свом родном селу у неуспелом покушају да прикрије злочин.

Због строгих мера за контролу оружја у Кини, мачетом је исекао своје жртве на комаде. Кинеска државна новинска агенција Xинхуа тек треба да објави комплетан списак жртава, али је извор у овој тајновитој нацији је добио шокантне информације које преокрећу званичну причу и доказују да је деветнаест убистава заиста учињено да би се заташкао скривени мотив. Али то није имало никакве везе са финансијским спором. Имало је везе са ућуткивањем потенцијалног Нибиру узбуњивача.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна жртва је био Кум Хиа Нао, научни сарадник у кинеском Националном астрономском опсерваторијуму, део кинеске Академије наука.

Према речима поузданих извора, Нао је радио на Радио телескопу сферичног пречника од петсто метара (ФАСТ), и два пута је био прекорен због постављања питања о Нибиру, за коју је рекао да је смеђи патуљак са седам орбитирајућих планета на курсу да се готово судари са Земљом.

Због конфликтних извештаја је тешко тачно одредити када је Нао сазнао за Нибиру, да ли пре или након што му је додељен рад у опсерваторијуму. Без обзира, он је био довољно храбар да разговара о табу теми у земљи која  рутиниски убија грађане јер говоре ван граница дозвољеног.

 

Његови претпостављени су очигледно приметили његово бунтовно понашање, јер ако су све информације тачне, они су смислили сложен план да окончају његов живот и прикрију мотив за овај злочин. Непотврђени извештаји, уз подршку два кредибилна сведока, постављају Барака Хусеина Обаму и  Викторију Њуланд у опсерваторијом негде током Обамине недавне посете Кини, где је присуствовао Г20 самиту.

27. септембра је Нао посетио своју баку и деду у удаљеном селу у југозападној кинеској провинцији Јунан. Претходно је поднео “извештај о одмору“ свом послодавцу, дајући детаљне информације о времену свог путовања и локацијама, указујући тачно где ће се налазити.

“Они су лако могли пратити његово кретање,“ рекао је извор. „Многи људи у Кини су приморани да поднесу детаљан извештај пре узимања одсуства са посла. И најмање одступање има озбиљне последице. Дакле, ако поднесте извештај, држите га се. Кум Хиа Нао никада није имао шансе против било кога ко је желео да оконча његов живот.“

Напади су се догодили 30. септембра. Нао и његови бака и деда су уживали у вечери риже и млевеног меса када је Јанг Кингпеи упао у колибу и једно по једно заклао са мачетом, убицине шеста, седма и осма жртва те ноћи. Јанг Кингпеи је отишао да убије још седморо људи у прорачунатом, убилачком дивљаштву које је запањило народ.

 

“Кингпеи није био обичан грађанин,“ каже извор. “Он је био веома вешт, високо обучени убица. Какве су шансе једне неистрениране особе, наоружане само ножем, да убије деветнаест особа, од којих су многи били физички већи и јачи од њега.“

Јанг Кингпеи, испоставило се,  био је четири године у Народноослободилачкој армији специјалних снага. Он је био кунг-фу експерт. Када се сви делићи склопе, логичан закључак је да је унајмљен за обављање бруталних убистава. Вероватно није знао да је једна од његових жртава био Нибиру научник.

“Врло је вероватно да му нису ништа рекли о његовим жртвама,“ рекао је извор. “Вероватно су му рекли да убије све те људе, да каже да је то било због новца, призна, а они ће га пустити и богато наградити. Дали су му списак људи које треба да убије, заједно са неким случајним жртвама, и нажалост,  Кум Хиа Нао је било на тој листи.“

Ово показује да САД нису једина држава која ућуткује, дискредитује или убија потенцијалне узбуњиваче, и да ће, са изузетком Владимира Путина и Фидела Кастра, светски лидери учинити све да спрече откривање Нибиру, по сваку цену, али шта се крије иза свега за сада нико поуздано не зна.

 

Извор: Wебтрибуне.рс