Издвајамо Свет

НИСУ ПОМОГЛИ НИ ЕЛИТНИ СПЕЦИЈАЛЦИ: Путин је за губернатора Северноамеричког федералног округа поставио Трампа!

Пише: Александар Роџерс

Жао мије што сам успео да се кладим у коњак само са пар људи. Остали, који су категорички тврдили да „Трампу никад неће дозволити да победи”, нису се усудили да се кладе у нешто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

С друге стране, да сам се са свима кладио у коњак, тако човек може и да се запије (никада се не кладите са Роџерсом у коњак, колико се сећам — ниједном нисам изгубио).

Старој вештици није помогла ни елитна америчка јединица за специјалне операције, која је послата да гине у опсади Мосула.

Путин је поставио за губернатора Северноамеричког федералног округа Доналда Фредовича Трампа.

Знам, није лепо бити злурад, али, грешна ми душа, мораћу мало. Па, да приступимо…

 

Сад ћу да вам изложим цео сценарио шта ће се догађати после победе Трампа.

  1. Током последњих годину дана, медији под контролом демократа, стручњаци, тхинк танк и остале структуре својски су пљували и брисали ноге о Трампа, такмичећи се ко ће га више увредити. А пошто је он прилично егоистичан и самозаљублјен лик, после инаугурације ће им сигурно приредити васпитно-показно кажњавање.

Неки, попут Пола Кругмана, који је пас на ланцу демократâ, већ су почели да цвиле у ишчекивању пакла који ће им приредити Трамп.

Што се тиче саме Хилари Клинтон, њу чека затвор, зато што је то предизборно обећање које ће Трампу бити и лако и пријатно да испуни.

Специјално за те потребе, Трамп има таквог компањона као што је Треј Гауди, који је постао конгресмен као тужилац. Ретко педантан чика, а ужива у свом послу.

  1. Одмах можете да одбаците могућност да ће тајне службе смакнути Трампа. Демократе на челу са Клинтоновом су уцењивале директора ФБИ Џејмса Комија, како би затворио случај са поштанским севером, а потом су обећале да ће га отпустити. Тако да ће он чувати Трампа као рођеног, неће дозволити да сенка падне на њега. И не само он.
  2. Трамп ће почети да се бави проблемима америчке економије. И почеће од смањења буџета.

 

Шта ће отићи под нож?

а) Војни расходи. Како на издржавање небројених америчких база по целој планети, тако и на разноразне безумне пројекте „оружја будућности”. Тим пре неће давати оружје разним преварантима који су ухваћени да га препродају терористима.

  1. б) Губиташки и бескорисни политички пројекти. На пример, помагање нацистичком режиму узурпатора Порошенка. И разноразним русофобским ждерачима грантова.

Ништа лично, само пословно. Старт-ап предузећа која послују са губицима се затварају, а онемоћали коњи се убијају.

И онда ће мали нацисти на ланцу, који су измилели из бункера да „кољу Москаље”, како смо више пута и предвиђали, остати један на један са великим и страшним северним медведом.

Оним који се три године претварао да спава, док је оно мало на ланцу лајало и крештало испред улаза у његов брлог.

А када се то догоди, вазелин ће прво морати да се заслужи…

 

Извор: Факти.орг