Занимљивости Издвајамо

НОВА “БАБА ВАНГА” ПРЕДВИДЕЛА КРАЈ ЕВРОПЕ: Континент ће уништити еколошка катастрофа!

За шест година планета ће остати без пијаће воде, тврди Каеде Убер, Францускиња коју многи сматрају наследницом чувене Вангелије Димитрове

Након таласа избеглица, Европу ће погодити и разорити велика еколошка катастрофа, а за шест година планета ће остати без пијаће воде.

Ово тврди Каеде Убер, Францускиња из Монпељеа, стара свега 12 година, коју многи сматрају наследницом Баба Ванге (Вангелија Пандева Димитрова).

Каеде Ебер  (Фото: Јутјуб)
Каеде Ебер (Фото: Јутјуб)

Мистериозно дете

Бугарска пророчица наводно је пред смрт 1996. најавила да ће неколико година након њеног одласка на други свет у Европи бити рођена девојчица с њеним даром. То су сви заборавили све док се 2009. у француским новинама није појавила вест о томе да је петогодишња Каеде Убер неколико година раније предвидела светску економску кризу.

Како тврде неки медији, истраживачи паранормалних способности проучавали су њена пророчанства и понашање и наводно открили да је она заиста наследница Баба Ванге. Као доказ тога навели су њено понашање, које личи на понашање бугарске видовњакиње.

 

Кад је Каеде напунила седам година, појавила се на руској телевизији, где је причала о својим пророчанствима, а онда је предвидела и победу Владимира Путина на председничким изборима у Русији. Међутим, након неколико интервјуа, и Каеде и цела њена породица су нестали. Скоро пет година, пишу медији, није било ниједног помена о девојчици, па су многи поверовали да је умрла или да је убијена. Ипак, недавно се поново појавила на једној телевизији.

– Терористички напади и избеглички талас тешко ће погодити Европу, због тога ће цео свет бити у опасности. Много људи ће бити убијено, а крв ће лити на све стране. Четири месеца након тога Европу ће погодити еколошка катастрофа и планета ће за шест година остати без воде за пиће – поручила је она.

 

Државни пројекат

Наравно, приче о Баба Вангиним пророчанствима и тврдњама њене наводне наследнице многи скептици одбацују као потпуно неосноване. Има истраживача који одавно тврде да је сав рад Вангелије Димитрове био добро осмишљена пропаганда коју је водила држава, а као доказ тога наводе да се она дружила с Тодором Живковом, комунистичким вођом Бугарске, и да се појављивала на скуповима партије.

Осим тога, већина пророчанстава која се везује за њу, попут напада 11. септембра 2001. и брегзита, увек се некако појави у јавности након догађаја, па се накнадно тврди да их је она предвидела. На сличан начин, тврде, неко стоји и иза наводних пророчанстава девојчице, која данас има свега 12 година.

 

Извор: Курир