Издвајамо Спорт

ЂОКОВИЋ СЕ ОБРАТИО СРБИЈИ: Нолетова емотивна порука пред битку са Марејем за светски трон!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић обратио се Србији емотивном поруком пред вема важно финале са Ендијем Маријем у коме се обојица боре за прво место на АТП листи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новак је за све, а поготово за децу којима је он идол, имао јаку и врло емотивну поруку. Истакао је да не покушавају да копирају никога, већ да буду оригинал.

Ђоковић је напоменуо да је врло важно да следе своје инстикте и интуицију, јер их то неће преварити, а такође је напоменуо да осећа подршку и енергију пред дуел са првим рекетом света.

„Свестан сам чињенице и јако сам почаствован што могу да будем део једног предивног спорта који је глобалан и који привлачи много пажње. Ми тенисери уколико бележимо велике светске успехе, имамо статус и положај у том свету спорта, па имамо могућност да се обратимо великом броју пратилаца и нарочито деци која се угледају на нас, која слушају речи и дела наша и покушавају можда и да нас ископирају“, рекао је Ђоковић и у једном даху наставио:

„Управо то би то била моја порука, да не покушавају да буду нечија копија, него једноставно да будете свој оригинал. Да креирате сами себе, своју личност и карактер и створите онакве околносит какве вама највише одговарају и да пратите свој инстикт и интиуцију, јер вас она не вара“, закључио је најбољи српски тенисер.

Осећаш ли њихову енергију пред финале са Маријем?

„Апсолутно осећам“, кратко је рекао Ноле.

Извор:Телеграф