Издвајамо Србија

ОВО НЕМА НИГДЕ, САМО У СРБИЈИ: Нови лото скандал, шестица нестала па се појавила! (ВИДЕО)

Вечерашње извлачење у 91. колу игре на срећу Лото, код многих је изазвало сумњу у регуларност ове наградне игре

Вечерашње извлачење у 91. колу игре на срећу Лото, код многих је изазвало сумњу у регуларност ове наградне игре. Наиме, након што су сви бројеви извучени из бубња, графици је требало више од четири минута да те бројеве испише на екрану.

Након вишеминутних консултација са режијом, први човек Комисије за извлачење бројева Љубомир Шкорић је рекао да је све у реду и да су извучене две шестице. Извучени су бројеви 1, 3, 8, 21, 25, 30, 36.

На екрану је графика, ипак, прво исписала да је извучена само једна шестица, да би након неколико секунди тај податак био промењен у два добитника. Питање је где је у међувремену нестала та једна шестица.

Све време док се чекало решење проблема, Шкорић се извињавао због грешке, а извињење је свим играчима ЛОТО наградне игре упућено и након што је графика исписала бројеве.

Подсећамо, пре само годину дана избио је скандал у 59. колу игре на срећу Лото када су гледаоци у директном преносу видели како на екрану излази број који још није извучен из бубња.

Истрага о овом случају је трајала неколико месеци, да би званично саопштење било да нема речи о превари, већ да се ради о грешци изазваној људским фактором.

Извор: Телеграф
loading...
Loading...