Издвајамо Србија

Па теби је Вучићу странка пуна жутог и Г17+ олоша, који је ојадио и уништио Србију

Премијер Вучић оптужио је бригадног генерала Срету Малиновића да је жути НАТО генерал због критике који је он упутио властима у афери хеликоптер. Зар ти Вучићу имаш смелости и бар толико образа било коме да кажеш да је жути олош када ти сам врх странке сачињава управо тај жути и Г17 плус олош који је тотално ојадио и уништио Србију. Синиша Мали, Горан Весић, Јелена Триван, Зорана Михајловић, само да набројимо неке а тог олоша много је више по хоризонтали и вертикали власти коју си ти устоличио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Не само да су кадрови жутог олоша и Г17 плус лопова напунили СНС они су постављени и на руководеће државне позиције, од министара до градоначелника. Не само да је Вучићев СНС пун жутог олоша и Г17 плус лопова, ту исту СНС финансира иста багра која је финансирала ДС и Г17 плус до 2012. године. Ти некоме имаш смелости да кажеш да је шути олош а већ више од четири године те исте жуте и Г17 плус лопове и олош штитиш од тужилаштва и затвора у коме би сви одавно били да имамо правну државу као што је немамо. Али никада није касно. Само што ће том жутом и Г17 плус олошу да се придружи и комплетна екипа коју су ти окупио око себе јер сте огрезли у тежак криминал и корупцију.

Где си ти Вучићу био док је генерал Малиновић у јуришном авиону бранио српско небо од НАТО пакта? А, да! Ти си у то време прдио у стану од плус 100 квадрата који си добио од Милошевићеве владе у којој си ти глумио Великог Инквизитора. Док су јунаци и хероји стајали на бранику Отаџбине ти си клошарио по новобеоградским кладионицама.

 

Извор: Милинко Милинчић, Србија данас