Издвајамо Свет

ПРОЦУРЕЛО: Ротшилди председничку кампању Хилари Клинтон тајно помогли са 150 милиона долара!

АМЕРИЧКИ инвестициони аналитичар Чарлс Ортел, који је проучио операције фонда Била и Хлари Клинтон – Clinton Foundation – оценио је да је то „гигантска структура за куповину утицаја“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Клинтонови су отворени за вођење бизниса. Њихов фонд је умешан у незаконито деловање по целом свету. Тај фонд је – гигантски фонд који функционише на подмићивању. Неки људи могу донирати Клинтоновима прилично скромне суме, а преко њих себи обезбедити корист која се мери стотинама милиона или чак милијардама долара“.

Према његовим подацима, Clinton Foundation је почела да делује у иностранству од 2001-ве иако за то није ни тражила ни добила дозволу.

Док је Хилари била државни секретар САД – фонд је добио од влада других држава стотине милиона. Многе од њих имале су добре односе са Стејт департманом.

Ортел процењује да је обнављање истраге поводом електронске преписке Клинтонове знак да за то постоје озбиљни разлози.

Он сматра да ће Барак Обама – ако Доналд Трамп буде изабран за председника САД – бити у великом искушењу да аболира Клинтонове – пре него што преда власт Трампу.

Међутим, питање је – да ли ће се усудити.

Хакери из организације Anonymous објавили су да се – упадом у компјутере Фонда Бредли (Bradley Foundation) – домогли 30GB података који су, највероватније, сведочанство да је било прања новца међу компанијама које управљају активама породица америчких олигарха Ротшилда (Rothschild Asset management, Inc.) и изборне кампање Хилари Клинтон преко Clinton Foundation.

 

Извор: факти.орг