Издвајамо Србија

РИЈАЛИТИ ЦИРКУС ЗВАНИ НАРОДНА СКУПШТИНА: Гола жена, псовке и пљување у сред Парламента! (ВИДЕО)

„Окршај“ између посланика Покрета „Доста је било“ и посланика Марјана Ристичевића уследио је након што је Ристичевић, који је у говорио о насиљу над женама, али и о стечају, показао фотографију са једне прославе на којој је учесницима храна „сервирана“ на телу наге жене.

Седница Скупштине Србије прекинута је накратко, због вербалног „окршаја“ посланика Покрета „Доста је било“ и посланика Марјана Ристичевића.

Председница Скупштине Маја Гојковић изрекла је посланицима ДЈБ две опомене.

„Окршај“ је уследио након што је Ристичевић, који је у говорио о насиљу над женама, али и о стечају, показао фотографију са једне прославе на којој је учесницима храна „сервирана“ на телу наге жене.

На то су реаговали посланици ДЈБ који су били незадовољни понашањем Ристичевића.

Посланици ДЈБ су Ристичевићу најпре цинично аплаудирали, а потом су му пришли и наставили вербални окршај са њим и његовим колегом Марком Атлагићем.

Гојковићева је на такво понашање реаговала и изрекла опомену Ненаду Божићу и Татјани Мацури, јер су, како је рекла, Ристичевићу опсовали мајку и пљунули га.

Председник ДЈБ Саша Радуловић је новинарима рекао да ће поднети кривичне пријаве, не наводећи против кога.

Он је рекао да су његови посланици решили да напусте седницу и изађу из сале, али су посланици СНС-а покушали физички да их спрече у томе.

Радуловић каже да је образложење Гојковићеве да су његови посланици псовали и пљунули Ристичевића лажно.

 Извор: rs.sputniknews.com