Издвајамо Регион

РУДАН НАОШТРЕНА КАО НИКАД ДОСАД: „Хрватски народ је једноставно смеће“!

Југославије нема. Нико од грађана НДХ 1014 неће изаћи на улицу и урлати против Злочина. Го*на смо били, го*на остали, написала је Ведрана Рудан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Позната хрватска списатељица Ведрана Рудан у једној свм тексту жестојо је осула по тренутној политичкој ситуацији у Хрватској. Погледајте шта је све написала:

„Док смо живели у Југославији, уређеној земљи, учили су нас да не смемо мрзети. Мржња је била службено забрањена, били смо „несврстани“, једнако су нам били мрски и „источни“ и „западни“ злочини.

Кад је Америка у Вијетнаму убијала људе, биљке, животиње, југословенским су се улицама ваљале хорде демонстраната које су урлајући тражиле мир. Ниједан амерички злочин југословенске власти нису благословиле.

Кад су Руси напали Чехословачку, пишем о томе, јер се тога сећам, опет смо били на улици. „Чехословацима“ који су тада летовали код нас пружали смо сву могућу помоћ и утеху.

Док сам живела у Југославији, је*е ми се што ће о овоме што пишем рећи хрватски нацићи, плаћеници из ЕПХ и остале будале опранога мозга, била сам поносна на своју земљу. Знала сам у каквом свету живим, државне новине, телевизија и радио никад ми злочинце нису приказивале као добре момке.

Данас, данас живим у спрдачини од земље и очи ми падају од срама као да сам сама крива за то. Нисам! Нисам гласала за ХДЗ! Нисам гласала за СДП! Нисам гласала за пљачку народа! Нисам гласала за рат! Нисам гласала за мржњу! Нисам гласала за данашњу хрватску глад, беду, незапосленост. Знам да не живимо у смећу од земље због “светске кризе” него локалних лопова. Ни то ми не помаже.

Данашња НДХ иста је попут покојне само су средства убијања софистициранија. Наши тренутни павелићи пу*е Америци, Хитлеру већем од Хитлера, не убијају Србе јер су их што дали убити што протерали…Знам, они су напали нас, ми смо се само бранили…Говорим о цивилима које смо побили. Ни у концентрационим логорима НДХ нису чучали ратни злочинци.

Наши павелићи данас не убијају ни Жидове, напротив. Нама су Жидови данас, кад кажем “Жидови” мислим на фашистичку власт државе Израел, оно што нам је за време старе НДХ био Хитлер. У данашњој НДХ убијају се Хрвати са толико перверзном страшћу да човек због очаја пожели сам себи хрватском камом пререзати хрватски врат.

Ћутимо. Једини у цивилизиованом свету ћутимо док Амери и Жидови убијају Газу. Већу је шансу за спас од смрти ножем, метком, плином пред седамдесет и четири године имао Жидов пред Хитлером него то данас има Палестинац пред Америма и Жидовима.

Нормални свет је на ногама. Млади, стари, деца, сви су на улицама светских градова. Дижу глас против највећег зла на кугли земаљској. На демонстрацијама у Лондону снимљен је ултра ортодоксни Жидов са палестинском заставом у руци. Буне се и Жидови у Израелу. Није проблем у жидовском народу него у разбојницима који владају Израелом и Америке која их плаћа.

Сви су, дакле, на улици. За наше медије то није вест. Па ипак, то нам не би смео да буде алиби као што онима који су живели за време оне НДХ никад нисмо опростили што су убијали невине или немо гледали покољ.

Коме ја говорим? Хрватски народ је једноставно смеће. Је*е се нама за хиљаде побијене палестинске деце, стараца, жена…

Из дана у дан нас бомбардују подацима колико је у авиону погинуло дечице, колико стараца, колико стручњака за АИДС.

Је*ите се, пушачи америчкога ку*ца! Колико је стараца побијено у Гази? Колико је дечице побијено у Гази? Колико је дечака данас убијених у Гази могло постати врхунским стрчњацима за АИДС и не само за АИДС? Палестинци су за вас, како давно рече Орвел, “не људи”. Ко је*е Плаестинце? Исти онај који је је*ао Жидове, кривомислеће, Србе…

Југославије нема. Нико од грађана НДХ 1014 неће изаћи на улицу и урлати против Злочина. Го*на смо били, го*на остали. Мени Југославија недостаје. Тада сам себе држала човеком.“

Извор:Србија Данас/ такостојествари.рс