Издвајамо Србија

РУСКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ ТВРДЕ: Милошевић је отрован лековима од стране Илумината, иста судбина чека и Станишића!

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Милошевић је дан пре своје смрти написао писмо у којем тврди да га трују лековима.

Адвокат који је саветовао Милошевића за време суђења, Зденко Томановић, показао је новинарима писмо написано Милошевићевим рукописом у којем је писало: ”ЖЕЛЕ МЕ ОТРОВАТИ. ВРЛО САМ ЗАБРИНУТ”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према тврдњама затворске управе, Милошевић је дуже времена узимао “Рифампицин”, антибиотик који се користи при лечењу лепре. “Рифампицин” у потпуности неутралише деловање лекова за регулацију крвног притиска.

Анализе крви су доказале да је у Милошевићевој крви пронађена материја која неутралише деловање лекова за крвни притисак и срце, што је довело до срчаног удара и тренутне смрти.

Руске и Либијске обавештајне службе тврде како су ИЛУМИНАТИ одговорни за тровање Милошевића те да је он поставлјен од стране ЦИА-е на власт.

Иста судбина чека и још једног ЦИА сарадника и обавештајца Јовицу Станишића који је пројектовао све злочине по налогу ове службе, тврди припадник Либијске службе безбедности.

Јовица Станишић неће дочекати изречену пресуду у Хагу, иако су га до сада ИЛУМИНАТИ ослободили одговорности појавили су се нови докази.

Постоји могућност да добије “понуду” као и Милошевић да се сам отрује и сачува фамилију и паре или да га они отрују и фамилију затворе и одузму им сву имовину, тврди бивши КГБ агент.

Неко ће ово назвати “теоријом завјере” али ми који се бавимо овим послом знамо да такво нешто не постоји и они који заговарају ове тезе о заверама директно се финансирају од ИЛУМИНАТА и њихових огромних корпорација у читавом свету.

Они су господари живота и смрти, они утичу на климатске промене, они утичу на економију, па како да не утичу на Хашки Трибунал и животе затвореника, објаснио је КГБ-ов пензионисани агент.

 

Извор: Револуција.орг