Издвајамо Србија

РУСКЕ ТАЈНЕ СЛУЖБЕ ТВРДЕ: Милошевић је отрован лековима од стране Илумината, иста судбина чека и Станишића!

Слободан Милошевић (фото:Јутјуб)

Милошевић је дан пре своје смрти написао писмо у којем тврди да га трују лековима.

Адвокат који је саветовао Милошевића за време суђења, Зденко Томановић, показао је новинарима писмо написано Милошевићевим рукописом у којем је писало: ”ЖЕЛЕ МЕ ОТРОВАТИ. ВРЛО САМ ЗАБРИНУТ”.

Loading...

Према тврдњама затворске управе, Милошевић је дуже времена узимао “Рифампицин”, антибиотик који се користи при лечењу лепре. “Рифампицин” у потпуности неутралише деловање лекова за регулацију крвног притиска.

Анализе крви су доказале да је у Милошевићевој крви пронађена материја која неутралише деловање лекова за крвни притисак и срце, што је довело до срчаног удара и тренутне смрти.

Руске и Либијске обавештајне службе тврде како су ИЛУМИНАТИ одговорни за тровање Милошевића те да је он поставлјен од стране ЦИА-е на власт.

Иста судбина чека и још једног ЦИА сарадника и обавештајца Јовицу Станишића који је пројектовао све злочине по налогу ове службе, тврди припадник Либијске службе безбедности.

Јовица Станишић неће дочекати изречену пресуду у Хагу, иако су га до сада ИЛУМИНАТИ ослободили одговорности појавили су се нови докази.

Постоји могућност да добије “понуду” као и Милошевић да се сам отрује и сачува фамилију и паре или да га они отрују и фамилију затворе и одузму им сву имовину, тврди бивши КГБ агент.

Неко ће ово назвати “теоријом завјере” али ми који се бавимо овим послом знамо да такво нешто не постоји и они који заговарају ове тезе о заверама директно се финансирају од ИЛУМИНАТА и њихових огромних корпорација у читавом свету.

Они су господари живота и смрти, они утичу на климатске промене, они утичу на економију, па како да не утичу на Хашки Трибунал и животе затвореника, објаснио је КГБ-ов пензионисани агент.

 

Извор: Револуција.орг

Loading...
loading...
loading...