Занимљивости Издвајамо

РУСКИ ИСТРАЖИВАЧ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ: Људи треба да знају страшну истину, ванземаљци контролишу сунчеву светлост!

Руски истраживач је навео да ванземаљци контролишу количину сунчеве светлости и енергије која се креће у правцу Земље.

Он је уочио неколико НЛО-а који се крећу око сунца на фотографијама из Соларне хелиосферне опсерваторије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Људи треба да знају оно што НАСА крије“, написао је руски стручњак за НЛО-е Мијунхаузен испод свог снимка на Јутјубу.

Снимак је објављен 4. марта и приказује фотографије чудних објеката који емитују зелену светлост и круже око сјајне, светлеће гасне лопте.

Руски научник тврди да им ово вероватно није први пут око сунца јер је видео нешто слично пре 6-7 година.

„Чуо сам пре 6-7 година причу да су два руска научника уочила неколико НЛО-а око сунца у исто време сваког дана“, рекао је Скот Веринг, уредник сајта УФО Сигхтингс Даилy. „Они су тамо негде… око нашег Сунца, радећи ко зна шта. Могуће је да контролишу Сунце, да одржавају температуру на Земљи или да прикупљају неки редак и моћан елемент. Надајмо се само да у том процесу неће запалити нас и нашу планету“.

Многи тврде да ти НЛО-и који круже око Сунца утичу на климу на Земљи. Амерички метеоролог Скот Стивенс је 2005. године навео да су ураган Катрина створили руски научници, али је и оптужио НАСА-у да крије податке који се шаљу са орбиталног телескопа Сохо.

Тај орбитални телескоп представља заједнички пројекат НАСА-е и ЕСА-е и налази се на удаљености од око 1,5 милиона километара од Земље. Он прави фотографије соларних бљесака и комета које пролазе поред Сунца.

„Уверен сам да НЛО-и лете око наше звезде“, рекао је Стивенс. „При томе мислим на флоту НЛО-а који делују близу Сунца. Верујем да су и НАСА и влада САД свесни постојања одређене цивилизације чије су летелице отпорне на екстремно високе температуре. Они се боје да то признају и вероватно још не знају шта ће да ураде поводом тога“, рекао је метеоролог.

 

Извор: Wебтрибуне.рс