Издвајамо Свет

СЕКС, ЛАЖИ и ХИЛАРИНИ МЕЈЛОВИ: Крај династије Клинтонових!

После скоро четири деценије породица Клинтон одлази са политичке сцене Сједињених америчких држава.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бил Клинтон као гувернер Арканзаса током осамдесетих година прошлог века није имао афере. Међутим, од како је 1993. први пут постао председник САД афере су почеле да се нижу као на траци.

Прва афера испливала је већ прве године његовог мандата када отпустио многе запослене у Белој кући и довео на њихово место раднике из агенције коју држе његови рођаци.

Убрзо је у јавност избила и афера по којој је још 1978. године проневерио 203.000 долара државног новца за викендицу коју је направио на 220 хектара.

Неколико година касније избија и афера у којој његова сарадница Пола Џонс тврди да ју је сексуално узнемиравао, за шта добија 750.000 долара одштете.

Затим долази и чувени случај Монике Левински, секретарице из Беле куће која је тврдила да је Била редовно орално задовољавала у периоду од 1995. до 1997. године.

Одлазак Била са сцене није значио крај династије Клинтонових, пошто је Хилари постала високи функционер Демократа и десна рука Барака Обаме.

Хилари је у протеклих осам година била оптужена да је у више наврата њена фондација проневерила паре намењене жртвама поплава и елементарних непогода.

Замера јој се и да су јој „крваве руке“ јер није ништа учинила да спречи да бившег председника Либије Моамера Гадафија мртвог развлаче по Сирту.

На крају је Хилари била умешана и у аферу са имејловима пошто је са приватног сервера обављала пословну преписку, чиме је угрозила државну безбедност.

Извор:Србија Данас