Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ: Истраживања о председничким изборима потпуно нетачни, то раде познати преваранти!

Након што је НСПМ објавила резултате најновијег истраживања о председничким изборима лидер радикала жестоко је оплео како по Вукадиновићу тако и по самом истраживању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Резултати истраживања, између осталог, показују да грађани Србије, оцењујући поједине личности на скали од један до пет, готово идентичну оцену дају лидеру радикала Војиславу Шешељу (2,19) и политичком аналитичару и посланику Ђорђу Вукадиновићу (2,17).

– Ми смо добили готово исте оцене? (ха-ха) Ђорђе Вукадиновић истакнути политичар?! Катастрофа, умрећу од смеха. Добро сам ја за њега својевремено рекао да је једна обична старлета, јер он стварно јесте старлета, а не политичар – рекао је Шешељ, који сматра да је његов рејтинг знатно већи него Вукадиновићев.

– Истраживање које ради НСПМ је нетачно, то раде познати преваранти из Нове српске политичке мисли, који кроје резултате по свом нахођењу, а никад ниједно истраживање нису обавили – каже вођа радикала.

С друге стране, директор НСПМ-а и посланик Ђорђе Вукадиновић наводи да је оцена о којој говоримо средња, те да је настала као збир свих оцена којима су грађани оцењивали политичаре.

– Поједини имају пуно петица и пуно јединица, док други имају двојке и тројке, попут мене. Александар Вучић има 35 одсто петица, а 18 одсто јединица. Вук Јеремић и Ивица Дачић имају по 12 одсто петица, Томислав Николић има 10 одсто петица, а Зорана Михајловић има шест одсто петица, али има доста четворки и тројки. Највише јединица имају Шутановац, Тадић и Шешељ, с тим што Шешељ има и доста петица.

Извор: Ало