Занимљивости Издвајамо

Шешељ ОТКРИО како је излечио карцином јетре и дебелог црева и дао РЕЦЕПТ

Применио сам више видова алтернативног лечења. Нисам користио уље од канабиса, мада сам био склон и да то пробам. Али по савету мог лекара Милована Бојића то нисам урадио. Нисам против тога, чак сам се и јавно залагао да се то дозволи као метод лечења – рекао је лидер СРС-а и открио како се лечио.

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ у интервјуу за “Лични став” који се емитује на Јутјубу објаснио је како је победио канцер и свима открио рецепт за “чаробни напитак” који је њега, како тврди препородио!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Док је лидер радикала био у Хагу у Србију су из дана у дан стизале информације о његовом стању и да се Шешељ бори за живот, а оне су ишле до те мере у којима се тврди да су му и “дани били одбројани”.

Шешељ за Лични став открива како се изборио са овом опаком бољком која има веома висок степен смртности и како је уз помоћ алтернативне медицине успео да сачува живот.

 

Ја замало нисам умро због срчаних проблема и сад имам уграђен дефибрилатор са пејсмејкером. Сад ми је срце санирано. Даћу вам потпуну информацију. Имао сам рак дебелог црева који је оперисан. Наступиле су метастазе, пробијен је зид црева и кренуле су метастазе на јетри, извадили су ми 20 лимфтних чворова од тога 4 или 5 нису били захваћени метастазом.

Што се јетре тиче ја сам одбио да примим хемиотерапију у Хагу. Примио сам је једном и онда уместо да идем на сунце после ње и да се дружим са осталима да поправим расположење. У Хагу су ме затворили у неки бункер и држали изолованог целу недељу, због тога сам одбио да идем на нове хемиотерапије. Пошто сам то одбио лекари су проценили да ће се метастазе на јетри убрзо развијати и да ћу до јула умрети. То је можда био један од разлога зашто су ме избацили из Хага. Ја сам овде приступио лечењу како конвенционалном тако и алтернативном, а шта је више допринело то не могу да вам кажем. Последњи пут када сам био на прегледу установљено ми је да се метастазе нису повећавале, једна је 5 милиметара, а друга 9 – рекао је Шешељ.

 

Лидер радикала открио је којим се алтернативним видовима лечења подвргнуо:

Применио сам више видова алтернативног лечења. Нисам користио уље од канабиса, мада сам био склон и да то пробам. Али по савету мог лекара Милована Бојића то нисам урадио. Нисам против тога, чак сам се и јавно залагао да се то дозволи као метод лечења.

Свако јутро и још увек узимам 3 – 4 гутљаја сока од сибирске ароније. Свако јутро пијем 2 дл сока цвекле, шаргарепе, першуна, целера и јабуке. Онда сам узимао сушене семенке кајсије, па сам узимао витамин Б17, то је цијанид или је засновано на цијаниду у количинама недовољним да убију човека, а он много лакше убија болесне ћелије захваћене карциномом у организму. Тај витамин узимам нпр 100 дана, па пауза и опет поновим.

 

Извор: Телеграф.рс