Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ „ПРЕТИ“ ВУЧИЋУ: Победио бих те на изборима, опозиција то зна и треба да ме подржи! (ВИДЕО)

Лидер радикала Војислав Шешељ, који убедљиво води током гласања у Групи Ц, КУРИРОВИХ ПРЕДСЕДНИЧКИХ ИЗБОРА поручио вечерас за Курир свим кандидатима из групе да се ману ћорава посла и подрже њега, јер једино он може да победи кандидата напредњака на овим изборима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник СРС за само два сата има 5.885 гласова, док је Вучић после 4 сата Курирових избора имао 4.763, а Томислав Николић 2.976 гласова, такође после 4 сата.

– Свеједно ко је, ако се Вучић не кандидује, каже Шешељ. На питање новинарке Курира да ли се можда плаши Вучића, Шешељ је одговорио:

– Могу и њега да победим, али би то била озбиљна борба, додаје Шешељ.

Он је поручио Дачићу, Чеди и Санди да председнички избори нису дечија игра, мада они могу да се играју до миле воље, избора, кандидатуре…

– Победник увек мора да покаже благост, ево како Трамп показује благост према својим политичким противницима. Мене је руски генерал Ивашов назвао “ Словенским кнезом“ тако ћу и ја бити благ према њима, кад их одувам, они су одувани рекао је кроз смех Шешељ.

ВУЧИЋ ПРЕ ПАР ГОДИНА ШЕШЕЉА НАЗВАО „МАЛИМ МИШЕМ“ И „МОНСТРУМОМ“

Пре само неколико година Александар Вучић је Војислава Шешеља назвао монструмом из Хага.

„Ако се испостави да је то лаж, ја тражим да се испита монструм! Има један проблем што зна да га се не плашим, он је мали миш и зна да га се не бојим“, рекао је Вучић. Да ли и сада то мисли показаће време, али једно је очигледно, „мали миш“ јако лако може да постане председник Србије, показују сва истраживања.

 Извор: Курир/ Ослобођење