Издвајамо Србија

ШОК ЗА ШИПТАРЕ И ХРВАТЕ – ПУТИН И ТРАМП У БЕОГРАДУ: Србија постаје главни фактор на Балкану?

Ово за „Ало!” открива лидер Покрета снага Србије Богољуб Карић, који је, како сам каже, добар пријатељ са Трампом већ 30 година!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Трамп је човек чија победа представља наду за цео свет, не само за амерички народ. Он ће вратити амерички сан, који су уништили политички јастребови у последњих 30 година.

Где год су стигли, они су уместо политике мира и заједништва сејали страх и силу. Освајали су свет не економијом, него авионима и тенковима.

Такву Америку Трамп неће. Он ће ослободити свет страха од Америке, али и грађане САД страха од свакодневних терористичких претњи – оцењује Карић и истиче да се ствара нова осовина Вашингтон-Берлин-Москва, која ће допринети миру у свету.

– Мој пријатељ Трамп већ је најавио могућност да се са Владимиром Путином сретне у Србији, а наша земља то мора да искористи и да буде посредник за самит двојице светских лидера у Београду.

Верујем да ће то премијер Вучић успешно организовати, као што је успео да подигне Србију са дна и поведе је у напредак. Ја могу да седнем и са Путином и са Трампом и да лобирам код њих за Србију – поручује Карић.

На конкретно питање шта Србија добија победом Трампа, он узвраћа да ће сасвим сигурно бити заустављена политика разбијања наше земље коју су водили албански и хрватски лобисти у Вашингтону.

– Трамп жели Србију која ће бити кључни фактор у региону и која ће бити партнер и САД, и Русије, и Кине.

Ми имамо његову потпуну подршку, он је то чак најавио у својој кампањи, да се мора преиспитати питање независног Косова. Време је да искористимо руку која нам се пружа из Вашингтона. Тамо на власт сада долазе људи који воле Србе и Србију.

Могу да вам откријем и да ће нови државни секретар вероватно бити мој добар пријатељ, не могу још да кажем његово име јер избор није готов, али сам скоро сигуран да ће он бити на том месту – каже Карић.

Лидер ПСС-а наглашава и своје заслуге за Трампову победу, подсећајући да је нови председник управо водио кампању „ланци и катанци”, попут некадашње његове.

 

Извор: Ало