Издвајамо Србија

ШОКАНТНО-ПРОНАЂЕН УБИЦА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Не сећа се да је починио злочин!

Фото: Јутјуб

Убица певачице Јелене Марјановић Крсмановић идентификован је и полиција зна ко је 2. априла починио убиство на насипу Црвенка у Борчи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Реч је, наводно, о подвојеној личности, која је потпуно несвесна шта је учинилиа.

Након даноноћне истраге, која је трајала седам месеци, инспектори су дошли до кључних сазнања у вези са мистериозним убиством Јелене Марјановић Крсмановић и успела да открије ко је починио злочин који не престаје да интригира српску јавност.

– У питању је особа која пати од једног од најтежих поремећаја личности. Наиме, Јеленин убица је подвојена личност и он је потпуно несвестан злочина који је починио. Он се уопште не сећа да је убио певачицу, па самим тим се и не сећа како и зашто је то учинио – тврди извор из истраге.

Колико је та особа несвесна злочина који је починила, говори и ичињеница да је убица више пута након Јелениног убиства иступао у јавности.

– Он се јавно оглашавао поводом случаја и више пута је пред камерама говорио о убиству звезде „Гранда“. О убиству је причао без трунке кајања, питајући се ко је могао да почини тако гнусно убиство младе певачице и мајке малолетног детета – каже извор.

Полиција је саслушала више од 300 људи који су били у контакту с певачицом и живе у Борчи и Црвенки.

Ћерка убијене Јелене схватила све: Немам више ни мајку ни баку
– Неки од њих су привођени на информативни разговор неколико пута, док су одређени пролазили и полиграфска тестирања. Све је ово рађено да би се мештани Борче евентуално присетили нових детаља и тако помогли полицији у истрази – додај извор.

На основу свих тих разговора и доказа прикупљених на терену, полиција је утврдила да се убица не сећа само злочина.

– Све време се понаша као особа која нема везе с тим, јер је убеђен да он то није урадио. Полицајци су остали шокирани, пошто дуго у нашој пракси није забележен овакав случај – додаје саговорник.

Вучић: Полиција зна све, тужилац тражи доказе
Премијер Вучић је рекао синоћ, гостујући на РТС, да је полиција успела да реши случај убиства певачице.

– Ми смо тај случај решили – поручио је синоћ Вучић.

Подсетимо, премијер је недавно објаснио и зашто убица није још ухапшен.

– Полиција зна све. Веома је важно и за државу да реши овај случај. Убиство Јелене Марјановић постало је државна тема. Тужилац, међутим, није задовољан прикупљеним доказима и зато убица још није ухапшен – рекао је недавно Вучић.

Извор: Курир.рс