Издвајамо Србија

ШТА СЕ ОВО ДЕШАВА – МРКИН КОНДОМ РАСТУРА ВЛАДУ: Зорана Михајловић и СНС побеснели на челнике СПС-а!

Кондоми му дошли главе, да ли ће Мрка платити скупу цену своје изјаве остаје нам да видимо. 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорана Михајловић побеснела је на Милутина Мркоњића зато што је рекао да ће од 5.000 динара једнократне помоћи пензионерима купити – кондоме! У јавну коалициону пљувачину укључили се и Бранко Ружић и Јадранка Јоксимовић.

Шокантне детаље пљувачине, и ко је коме шта рекао сазнаћемо сутра.

Ово је Мркоњић изјавио: 

Док просечан пензионер трчи да од тих око 40 евра купи нешто за фрижидер или плати неки рачун, питали смо наше политичаре који су у пензији на шта ће они потрошити поменуту суму новца.

На питање да ли се опарио, те шта ће са 5.000 динара, Мркоњић нас је својим одговором оставио у шоку.

– Купићу куртоне – испалио је ко из топа Мркоњић и одмах додао:

– Што? Мислите да ми не требају?

Пошто смо објаснили „да у то не улазимо“, овај социјалиста рекао је да му поменута помоћ значи, али не толико јер је његова пензија довољно велика.
– Моја пензија је велика, за 55 година стажа и 10 одликовања, имам их више од чланова Владе и Томе (Томислава Николића) заједно, лепо сам зарадио. Али треба да имам и већу пензију – каже Мркоњић.

Момо Чолаковић, посланик ПУПС, каже да је захвалан Влади на издашној помоћи за пензионере.

– Захваљујем што су одвојили толике паре. Ја ћу моје повећање дати Фонду солидарности Удружења пензионера Новог Сада, тако сам одлучио – каже Чолаковић, док његов колега из посланичког клуба Константин Арсеновић признаје да са поменутим додатком ништа није планирао.

– Није ми судбоносно, некоме ће и то да значи, добро ће му доћи. Моја пензија је солидна, мада пара никад доста – каже Арсеновић.

 

Извор: Курир/ Ослобођење