Занимљивости Издвајамо

СКАНДАЛОЗНО! РОДИТЕЉИМА МАЛОГ РАДЕНКА СТИГЛО УЗНЕМИРУЈУЋЕ ПИСМО: „Зар се тако жали син, бедо?“

На адресу породице Никодиновић из Козјака код Лознице, чији син Раденко је преминуо пре месец дана од сепсе настале после прелома руке, данас је стигло писмо непримереног и узнемирујућег садржаја.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дечаков отац Милан каже да не може да верује на који начин су људи спремни некога да повреде, не обазирући се на свеже ране задобијене после трагичне смрти малог Раденка.

– Поштар је данас око подне донео писмо у којем смо извређани супруга и ја на најгори начин. Мада је ово писмо узнемирило моју супругу ја се нисам прететано узбудио јер сам спреман на свакакве гадости које људи могу да учине – каже Милан.

Писмо почиње реченицом: „Клошару, престани више да се сликаш и дајеш изјаве у штампи!“. Настављено је питањима „Зар те није срамота? Јел се тако жали изгубљени син, бедо једна? Доста више, ко си ти слепче један?“.

– Још се ту помиње и власник једне телевизије на којој смо гостовали у емисији, а на најприземнији начин та особа која је написала писмо констатује: „Да сте ти и та твоја бедница више водили рачуна о детету то се не би десило. Да ли ће ти бити лакше кад сазнаш ко је крив, шта хоћеш, паре те муче? Марш, ђубре једно!“. Писмо је потписано са „Н.Н. Добрић“, али ја не могу ни да претпоставим ко би то могао бити јер не познајем никога са тим иницијалима. Сумњамо да је та особа блиска доктору против којег је Министарство здравља поднело кривичну пријаву за несавесно лечење нашег сина – прича Милан и додаје да ће сутра ујутро отићи у полицију да покаже писмо и све пријави.

 

Извор:Блиц