Издвајамо Свет

СПРЕМА СЕ ХАОС У САД! ХИЛАРИ СЕ НЕЋЕ МИРНО ПОВУЋИ: Клинтонови и Сорош покрећу америчку “Љубичасту револуцију”

Поражени демократски председнички кандидат Хилари Клинтон се неће мирно повући. У јутро после њеног изненађујућег и неочекиваног пораза од републиканског кандидата Доналда Трампа, госпођа Клинтон и њен супруг, бивши председник Бил Клинтон, ушли су у салу хотела у Њујорку и обоје су били у љубичастој одећи.

Штампа је одмах приметила боју и упитали шта она представља. Потпароли Клинтонових су тврдили да представља спајање демократске “плаве Америке“ и републиканске “црвене Америке“ у једнинствену љубичасту мешавину. Ова изјава је била потпуна превара, као што је већ познато грађанима држава које су у прошлости циљане злобним политичким операцијама Џорџа Сороша.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Клинтонови, који су добили милионе долара доприноса у кампањама и донације Клинтон фондацији од Сороша, су у ствари помагали да се покрене Сорошова “Љубичаста револуција“ у Америци. Љубичаста револуција ће се одупрети свим напорима Трампове администрације да потисне глобалистичке политике Клинтонових и ускоро бившег председника Барака Обаме. Љубичаста револуција ће такође настојати скратити Трампову владавину кроз уличне протесте и политичко ремећење у Сорошовом стилу.

Мало је вероватно да ће сарадници председника Трампа саветовати новог председника да спроведе диверзивну криминалну истрагу приватних е-мејл сервера госпође Клинтон и других питања у вези са активностима Клинтон фондације, посебно када се земља суочава са толико других горућих питања, укључујући послове, имиграцију и здравствену заштиту.

 

Међутим, председавајући Надзорног комитета Представничког дома САД-а, Џејсон Чафец, рекао је да ће наставити саслушања у Конгресу о Хилари Клинтон, Клинтон фондацији и сарадници госпође Клинтон, Хуми Абедин. Председник Трамп не би требало да дозволи себи да буде ометен овим напорима. Чафец није био један од најоданијих Трампових присталица.

Амерички глобалисти и интервенционисти страхују због естаблишмента и укорењене националне безбедности и војних “стручњака“ који се противе Трамповој кандидатури. Они сматрају да ће и као такви бити приморани да се придруже Трамповој администрацији јер у Трамповом унутрашњем кругу саветника нема довољно таквих “стручњака.“

Дискредитовани неоконзервативци из Беле куће Џорџа Буша, као што је ко-завереник рата у Ираку Сивен Хадли, се помињу као неко кога би Трамп требао да има у свом Савету за националну безбедност и другим високим позицијама.

Државни секретар Џорџа Буша, Џејмс Бејкер, тврдокорни Бушов лојалиста, се такође понудио као члан Трамповог тима Беле куће. Апсолутно нема разлога да Трамп тражи савете од старих републичких фосила као што су Бејкер, Хадли, бивши државни секретари Рајс и Пауел, бивши амбасадор САД-а у УН Џон Болтон, и други. Има много Трампових присталица који имају богато искуство у страним и домаћим питањима безбедности, укључујући и оне са афричким, хаити, латино и арапским пореклом који нису неоконзервативци, који могу попунити Трампове позиције на високом и средњем нивоу.

Трамп мора да се дистанцира од изненадно добронамерних неоконзервативаца, авантуриста, милитариста и интервенциониста и не дозволити им да заразе његову администрацију. Да је госпођа Клинтон изабрана за председника, чланак о новој администрацији би гласио:

“На основу милитаризма и страног авантуризма њеног мандата као државног секретара и два председничка мандата њеног мужа Била Клинтона, свет се налази у продавници велике америчке војне агресије на више фронтова широм света. Новоизабрана председница Хилари Клинтон не крије своју жељу да се супротстави Русији војно, дипломатски и економски на Блиском истоку, на самим вратима Русије у источној Европи, па чак и унутар граница Руске Федерације. Госпођа Клинтон је обрисала прашину са дуго дискредитоване политике “задржавања“ коју је увео професор Џорџ Ф. Кенан у периоду после Светског рата. Администрација госпође Клинтон ће вероватно промовисати најоштрије неоконзервативне Хладне ратнике администрације Барака Обаме, укључујући помоћника државног секретара за европске и евроазијске послове Викторију Њуланд, личног фаворита Клинтонове.“

 

Новоизабрани председник Трамп не може да приушти да дозволи онима који су у истој мрежи као Њуландова, Хадли, Болтон и други да се придруже његовој администрацији где би метастазирали као агресивни облик рака. Ови појединци не би спроводили Трампову политику, него би тражили начин да наставе да оштећују америчке односе са Русијом, Кином, Ираном, Кубом и другим народима.

Не само да Трамп мора да се носи са републиканским неоконзервативцима који покушавају да се увуку у његову администрацију, него мора да се носи и са покушајем Сороша да поремети његово председништво и САД са Љубичастом револуцијом.

Чим је Трамп проглашен за 45. председника САД-а, политичке операције које финансира Сорош су покренуле своје активности да поремете Трампа током периода Обаминог истицања мандата и након тога. Брзина Љубичасте револуције подсећа на брзину којом су демонстранти изашли на улице Кијева, главног града Украјине, у две Наранџасте револуције под покровитељством Сороша, једне у 2004. години и друге, десет година касније, у 2014. години.

Док су Клинтонови прихватали љубичасто у Њујорку, уличне демонстрације, неке насилне и све координисане од стране Мовеон.орг и “Блацк Ливес Маттер“ које финансира Сорош, су избиле у Њујорку, Лос Анђелесу, Чикагу, Окланду, Нешвилу, Кливленду, Вашингтону, Остину, Сијетлу, Филаделфији, Ричмонду, Сент Полу, Канзас Ситију, Омахи, Сан Франциску, и у око 200 других градова широм САД-а.

Руска певачка група “Пуссy Риот“ коју финансира Сорош је на YоуТубе је поставила музички видео против Трампа под називом “Маке Америца Греат Агаин.“ Видео који се проширио интернетом Видео, оскрнављује и испуњен је насилним делима, осликава дистопијско Трампово председништво. Надежда Толоконикова, члан Пуссy Риот-а, позвала је све Американце који су против Трампа да своју љутњу претвоје у уметност, нарочито музику и визуелну уметност. Коришћење политичких графита је популарна Шарпова тактика. Улични протести и музика и уметност против Трампа су били прва фаза Сорошове Љубичасте револуције у Америци.

 

Новоизабрани председник Трамп се суочава са двоструким нападом својих противника. Једни предводе зацртане неоконзервативне бирократе, укључујући бившег директора Централне обавештајне агенције и Агенције за националну безбедност Мајкла Хејдена, бившег секретара за унутрашњу безбедност Мајкла Чертофа, и лојалисте породице Буш који желе да буду међу онима које ће Трамп поставити на високе позиције у националној безбедности, обавештајној служби, спољној политици и одбрани.

Ови неоконзервативци покушавају да убеде Трампа да мора задржати Обамину агресивност и ратоборност према Русији, Кини, Ирану, Венецуели, Куби и другим земљама. Други фронт напада против Трампа долази од политичких група и медија које финансира Сорош. Ова друга линија напада је пропагандни рат у ком се користе стотине новина против Трампа, интернет сајтова и емитера, који ће покушати да поткопају поверење јавности у Трампову администрацију од самог почетка.

Једна од Трампових политичких реклама, која је објављена уочи дана избора, наводи да су Џорџ Сорош, председница Федералних резерви Џенет Јелен, и извршни директор Голдман Сакса Лојд Бланкфејн, сви део “глобалне структурне моћи која је одговорна за економске одлуке које су опљачкале радничку класу, отеле земљи њено богатство и ставили тај новац у џепове неколицине великих корпорација и политичких субјеката.“

Сорош и његови поданици су одмах подругљиво напали рекламу као “антисемитску.“ Председник Трамп би требало да буде на опрезу против оних које је његова кампања прозвала у реклами и против њихових колега. Сорошев син, Александар Сорош, позвао је Трампову ћерку, Иванку и њеног супруга Џареда Кушнера да се јавно одрекну Трампа. Сорошова тактика не само да настоји да раздвоји нације, него и породице. Трамп мора бити на опрезу против садашњих и будућих махинација Џорџа Сороша, укључујући и његову Љубичасту револуцију.

Извор: Wебтрибуне.рс