Србија

Спрема се хаос у Србији: Отворени напади споља и изнутра!!

Србија се налази пред страшним притисцима. Тако су и премијер Александар Вучић и шеф државе Томислав Николић у истом дану упозорили да се на земљу спремају јаки напади “споља и изнутра”.
Премијер Александар Вучић обратио се у петак грађанима који су га поздравили испред фабрике компаније “Делпхи” у Новом Саду, поруком да очекује још јаче нападе на Владу, али и да ће наставити да спроводи своју политику и да се бори за њих и за земљу
– Немојте да бринете, напади на Владу ће бити још јачи, сваког дана ће измишљати све горе и теже ствари, и то и споља и изнутра – рекао је Вучић.
Ипак, поручио је премијер, ма колико било тешко “и лично, и политички, и на сваки други начин”, наставиће да се бори за грађане и нашу земљу, “па докле буде могао”.

Да се спрема велика “завера против Србије” слаже се и председник Томислав Николић, који је у Београду отворено изјавио да ће неке европске земље извести “отворени удар” на Београд како би прихватио да је Косово независна држава.

– Имаћемо, изгледа, од неких европских држава отворени удар на покрајину Косово и Метохију да некако схватимо и прихватимо да је то држава – рекао је Николић новинарима после отварања изложбе поводом 175 година од оснивања Српске академије наука и уметности.

Да подсетимо, те “неке европске државе” могу да буду само најјаче европске државе, и оне које су признале Косово, а управо су то државе чије чиновнике наш премијер Вучић назива великим пријатељима… Дакле, те државе и ти пријатељи ће нас, као што родитељи шљепкају своју децу по гузи за њихово добро, шљепкати нас за наше добро… Али, зашто се онда буне Вучић и Николић, ако је за наше добро?

Што сви у истој реченици говоре “и Мило, и мафија…”?
Политички аналитичар Драгомир Анђелковић каже за “Ало!” да ће напади на Србију из дана у дан бити све жешћи и бруталнији.

– Знате, у свету је после Трампове победе уследила нова прерасподела карата, па ће нови који долазе, и ови стари центри моћи споља, покушати на све начине да остваре што већи утицај у Србији и обезбеде своје интересе. Ту не треба искључити ни улогу Црне Горе и Мила Ђукановића, као ни мафијашке групације. Сви они ће бити велика безбедносна претња, а када се на то дода и питање Косова, које нам годинама стоји над главом, јасно је да нас чека нимало лак период – каже он.

Према његовим речима, треба очекивати афере, нападе на појединце из власти и њихово блаћење, али Анђелковић не искључује и атентате, јер смо, како каже, већ нешто слично видели у Јајинцима.

Извор: Ало
loading...
Loading...