Издвајамо Србија

ТАДИЋ ИЗВРЕЂАО СВОГ НАСЛЕДНИКА : Николић сваког дана срамоти Србију!

Фото: Медија центар

Бивши шеф државе и актуелни лидер СДС-а Борис Тадић оценио је да не постоји ништа идеалније за Александра Вучића него да политичке странке опозиције имају „прегршт председничких кандидата” и да је то ситуација у којој лидер СНС-а може стати иза „катастрофалног председничког кандидата, као што је Томислав Николић”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тадић је оценио да Николић, који говори „потпуне бесмислице у политичком етру”, сваког дана срамоти Србију у међународној јавности.

– Ако Србија још једном добије Николића за председника, то ће бити историјска срамота. СДС и ја лично смо спремни да урадимо све да дође до промене на тој позицији која би значила и пад Вучићеве владе – казао је Тадић и апеловао на политичке представнике опозиције да седну за сто да разговарају, нагласивши да се то односи на странке европске оријентације и да искључује ДСС и „Двери“.

Он је казао да је први корак у обарању актуелног режима заједнички кандидат опозиције, али да не жели да говори о појединачним именима за потенцијалног кандидата.

Од председника Николића јуче нисмо могли добити одговор на Тадићеву пљувачину, али је у интервјуу за телевизију „Ал Џазира“ на енглеском језику изјавио да му не пада на памет да мења своју досадашњу политику.

– Ако причате о забринутости грађана због моје политике, то је била моја политика на изборима на којима сам изабран и то ће бити моја политика ако се поново кандидујем – нагласио је он.

Извор: Ало