Занимљивости Издвајамо

ТАРАБИЋИ ДОВЕЛИ ТРАМПА НА ВЛАСТ: Мистериозно „Краљево буре“ из Кремана одлучило ко ће на чело САД! (ВИДЕО)

„Краљево буре“, мистериозни артефакт из Кремана, родног места највећих српских пророка Тарабића, је према тврдњама Драгана Пјевића заслужно за победу Доналда Трампа.
Наиме, Драган Пјевић, самопрозвани чувар Креманског пророчанства, је 4. новембра, пре председничких избора у САД, у буре у којем се скривао краљ Петар Први и у којем сада стоји дрвена скулптура са његовим ликом ставио Трампову фотографију.Веровање каже да се зарад личног успеха ваља сликати са краљем у бурету, које, према речима Пјевића, чини чуда.

– У жељи да у Америци победи господин Трамп и под сугестијом више силе поставили смо његову слику у мистично „краљево буре“, са неверицом да ће он победити Клинтонову, јер су сва истраживања била на њеној страни. Знајући да ово буре у Кремни ради чуда, Трамп је постао председник – поносно истиче Пјевић и додаје да је Креманско пророчанство и предвидело његов долазак на чело САД.Наиме, у предсказањима Митра Тарабића описана је особа која подсећа америчког бизнисмена следећим речима:“Посље овог рата на пријестоље свијета доћи ће један племенит и добродушан риђи чоек. Благо ономе који то доживи, јербо ће тај риђокоси свијем људима донијети срећу.“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Знаци поред бурета и Креманско пророчанство су указали на његову победу. Зато ћемо му доставити књигу „Пророчанства“ и замолити га да поруке добро анализира јер ће му она рећи шта даље треба да ради и како да се односи према Кремнима да би остао упамћен као успешан владар. Надамо се само да се нови председник САД неће понети према Кремнима ко Коштуница и Тадић, па да важи за непримећене владаре – каже Пјевић.

Он објашњава да то што је Трамп баш 45. председник Америке носи велику симболику, због мистичности тог броја.

– Кремански пророк Милош Тарабић живео је 45 година. Садашњи српски патријарх господин Иринеј је 45. по реду, па се, поред осталог, очекују добра историјска дешавања за државу Србију за време владавине новоизабраног америчког председника – тврди он.

Предвидела Коштуницу и Тадића

Према „Пророчанству“, онај ко жели престо прво мора да дође у Кремну, а пракса је и потврдила везу ових оваквих догађаја.

– Пред изборе 2000. Кремну је посетио Војислав Коштуница и постао председник СРЈ, а 2004. исто је учинио и Борис Тадић, па постао председник. Обојици пред изборе истраживања нису давала шансе да победе, али у Кремни су чуда могућа.

Фото: Јутјуб
Фото: Јутјуб

Актуелни председник Николић није се 2012. одазвао да посети Кремну, па смо у жељи и под сугестијом више силе у четвртак пред изборе ставили његову слику у „краљево буре“ – каже Пјевић

 

Извор: Ало.rs/Србија јавља