Издвајамо Свет

ТЕЖАК УДАРАЦ КЛИНТОНОВОЈ: Процурело да Хилари има девојку, ево о коме се ради… (ВИДЕО)

Пише: Јегор ПОГРОМ

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ГОСПОЂА Клинтон има помоћницу, Хуму Абедин, жену која је интересантна у сваком смислу. С једне стране, госпођа Абедин, упркос раду за главну либералку земљине кугле, лобисткиња је више исламских организација и има директне везе са Саудијском Арабијом.

С друге стране, према различитим прљавим причама које круже, госпођа Абедин је лезбејска партнерка Клинтонове (отуд и таква уздржана Хиларина реакција на све мужевљеве преваре).

И, што се и очекује од сваке лезбејке у државној служби, госпођа Абедин је имала званичног мужа, конгресмена Ентонија Вајнера. Он је из разумљиве мушке туге (жена му је лезбејка-терористкиња, како да не тугујеш) почео да се бави секстингом, то јест слањем непристојних порука и фотографија различитим дамама.

И хајде што је слао фотографије своје п**е туђим женама које се досађују —господин Вајнер је послао своју п**у и 15-годишњој ученици, у чему га је ухватио култни сајт „Брајтбарт“ (исти онај где је уредник п***р-конзервативац Мило Јанопулос).

А 15-годишња ученица — то није само скандал, брука и крај политичке каријере (мислим да нема потребе објашњавати зашто конгресмен не сме да шаље своју п**у бирачицама), већ и, нормално, завођење малолетника, што се у САД веома, веома строго кажњава.

Разуме се, код бившег конгресмена и бившег мужа Хуме Абедин бануо је FBI с налогом за претрес и запленио све носаче података, укључујући телефоне, лаптопове и таблете. А онда… већ сте погодили шта је било даље.

Ефбиајовац који се досађује отвара Вајнеров телефон да би видео шта је све стари перверзњак коме слао и гледа фасцикле са к*******а и сикама, чита поруке са речима попут „мацо“ и „патка“, и одједном…

Да. Да. Да. Још 1.000 писама са оног истог сервера Хилари Клинтон, јер су Хума и Вајнер имали заједнички налог са заједничким приступом.

Голи Вајнер. Гола малолетница. Мутна фотографија дечијих груди.

Малолетница са подигнутом сукњом. А потом: списак политичких оперативаца САД у Врховној Ради Украјине. Вајнерова дигнута патка. Цифре… колико је плаћено (руском опозиционару, бившем премијеру Михаилу) Касјанову.

„Желим да лижем твоју…“. Па одмах: нацрт састава коалиционе владе у Либији. Цртежи нове генерације носача авиона на нуклеарни погон. Списак некретнина чланова Јединствене Русије у Мајамију. Листа проамеричкх група у Сирији. Нечији необријани стидни брежуљак.

Слобода. Демократија. Умерена опозиција. Европски курварлук. Демократска транзиција. Демократска трансформација. Ексепционализам. Крај историје. Нови Блиски Исток. Смежурана педесетогодишња старачка з*****а. Фотографија са малог одмора. Фотографија у тоалету. Смајли.

Претпоставља се да су нашли око хиљаду различитих порука. За сада.

Какав је био њихов састав и колико их је било confidential – још није јасно. Какве ће бити оптужбе (уколико их буде) — такође није јасно.

Шта ће радити Хилари — ни то није јасно.

До избора је остало мање од 10 дана.

Трамп сија. Изјаве демократа препуне панике о томе да FBI покушава да се умеша у ток избора и да је пред нама малтене покушај државног удара.

Пад на берзи хартија од вредности. Пад пезоса. Тотална катастрофа. Тотална срамота.

Већ сада је јасно да је велики и свети Дмитриј Јевгењевич Галковски, који је много пре „трампијаде“ написао да се САД претварају у један велики Бразил – био апсолутно у праву.

Апсолутно.

 

Када су убили прво Џона Кенедија, а затим његовог брата Роберта, то је било макар трагично, „Шекспир“. А сада, када ометају изборе штеком преписке са државним тајнама откривене у депозитима домаће порнографије оцвалог сладострасног Јеврејина, то више није Шекспир, већ чисто „хумор из Одесе“.

Абрам, али не не Линколн. Абрам Рабинович.

Шта је чинити руском националном покрету у ситуацији у којој главна демократска империја планете мутира до нивоа забавних авантура украјинског посланика Љашка, и уместо вредности Слободе и Нације у целом свету се преноси латиноамеричка серија – одлучиваћемо следеће недеље.

А за сада хајде да просто уживамо у тренутку. Кад ћемо опет бити у прилици?

 

Извор: Факти.орг