loading...
Издвајамо Србија

ЦИА ИМА ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗА СРБИЈУ: ПУТИНОВИ обавештајци упозоравају на опасне планове САД!

Руски обавештајци доставили нашим службама податке који указују на јако опасне планове Американаца у Србији… Два су сценарија за изазивање тоталног хаоса у нашој земљи: Убијати Вучићеве сараднике и рођаке, па то представити као мафијашки обрачун! Убијати најгласније противнике Владе Србије и онда за та убиства оптужити власт.

Американци имају јако опасне планове за изазивање хаоса и политичког преврата у Србији, а да би остварили интересе, шефови ЦИА спремни су чак и да организују убиства!

Овакво драматично упозорење руски обавештајци су, како сазнајемо, пре десетак дана упутили српским колегама.

У првом тренутку, овом упозорењу није придаван велики значај, али после случаја „Јајинци“ и откривене припреме атентата на премијера Вучића и, највероватније, његовог брата Андреја, руска дојава је схваћена озбиљно.

Наше службе су, како сазнајемо, протеклих дана од званичне Москве затражиле додатне податке и евентуалне доказе о „америчкој завери“.

Припрема терена

Према речима наших извора, Руси тврде да ЦИА планира да Србију гурне у тоталну политичку нестабилност по рецепту који је на овим просторима већ виђен крајем деведесетих година прошлог века.

– Два су сценарија за изазивање хаоса, а оба подразумевају убиства! Према првом, био би убијен неко од Вучићевих блиских сарадника или чак рођака, што би онда у медијима било представљено као мафијашки обрачун унутар криминалне власти!

У том контексту врло је индикативно да годинама у медијима које у Србији контролишу Американци траје систематска сатанизација људи из Вучићевог најближег окружења. Погледајте само како се његов рођени брат Андреј, без икаквих доказа, приказује као човек из сенке који се бави сумњивим пословима, рекетира људе, отима фирме и ресторане… – упозорава један од наших саговорника.

Он наводи да би, према другом плану, били убијани најгласнији политички противници Владе и премијера Вучића.

– За та убиства би онда, наравно, била оптужена власт. Не треба ништа да објашњавам, сетите се само убистава деведесетих и током 2000. године, пре Петог октобра… Јасно је да је, кад је неко спреман на радикалне методе, врло лако гурнути земљу у опасан хаос у ком је могућ сваки сценарио, па и онај украјински или, не дај Боже, либијски… – упозорава извор Информера.

И док званично јуче нико није хтео да коментарише наша сазнања, професор Факултета безбедности Милан Мијалковски сматра да су овакви наводи врло вероватни.

– Опште је познато да се ЦИА бави и атентатима. Па само су Фидела Кастра покушали да убију око 500 пута! Наивно је веровати да та агенција служи за прикупљање података. Њен главни задатак су субверзивне акције широм света! Они су раније политичке ликвидације спроводили и у, наводно, пријатељским земљама – напомиње Мијалковски.

 

Извор: Информер

loading...