Издвајамо Регион

У страху су велике очи: Ђукановић поручио да ће зауставити „рушитеље државе“!

Бивши премијер Црне Горе Мило Ђукановић поручио је након данашње конститутивне седнице парламента да је политика узрок планираног напада 16. октобра и да је све то урађено у дослуху са политичким фактором у Црноj Гори, којем ће се, каже Ђукановић, стати на пут.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је то изјавио поводом јучерашњих изјава специјалног тужиоца Миливоја Катнића.

„Слушао сам презентацију тужиоца и испоставило се да је тачно оценио оно о чему смо сумњали. Сада се то комплетира и стварају се услови да се дижу оптужнице. Све се ово догађало због политике и ово су све урађено у дослуху са политичким фактором у Црној Гори. Надам се да ће се овај процес завршити и да ћемо стати на пут онима који на рачун свога политичког медијског или невладиног деловања мисле да може да се руши држава“, рекао је Ђукановић.

Катнић је на конференцији за новинаре у недељу рекао да иза терористичког плана у Црној Гори који је требало да буде спроведен на дан избора, стоје „појединци из националистичких кругова у Русији“, а да су „на одређен начин и у одређеном обиму били инволвирани“ и неки политички субјекти у Црној Гори, односно њихова руководства.

Извор: in4s.net