Издвајамо Србија

УДАРНА ВЕСТ – УВИЂАЈ У ТОКУ: Полиција пронашла оружје, експлозив и украдени аутомобил!

БEOГРAД – У склопу истраге о оружjу пронађеном недалеко од породичне куће премиjера Србиjе, у jедноj гаражи на Новом Београду вечерас jе пронађен аутомобил „рено меган“, украден на Новом Београду у jануару ове године, као и хеклер и већа количина мунициjе, сазнаjе TВ Пинк.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У току jе увиђаj коjи изводи припадници Kриминалистичке полициjе.

Kако наводи та TВ станица, такође jе пронађено два пута по 200 грама експлозива TНT, детонатор и мобилни телефон за даљинско активирања експлозива и пиштољ.

Детаљније ускоро…

Подсећамо, Министар полиције рекао је вечерас за РТС, да се “у малој области код куће премијера Александра Вучића у дану проналаска оружја и два дана пре тога нашло се 97 безбедносно интересантих лица“, .

Стефановић је рекао да се у пречнику од једног километра, у делу села Раковица–Јајинци–Јелезовац у дану проналаска арсенала оружја код породичне куће премијера, и два дана пре тога нашло 97 безбедносно интересантних лица.

„Не могу да верујем да људи мисле да је то случајно и да смо случајно нашли ‘зољу’. Имамо информације која су то лица, ради се интензивно“, напомиње министар полиције.

Према његовим речима, анализиране су све опције у истрази и остале су још две или три које полиција брижљиво разматра.

Премијер Вучић страхује, како каже министар, да је можда потенцијална мета био његов рођени брат Андреј.

 

Извор: Танјуг