Издвајамо Србија

Вођа навијача Беливук: Знам ко је убио Салета! Нико га никад није звао Мутави(ВИДЕО)

Вељко Беливук дао интервју у коме је проговорио по први пут у убијеном Александру Станковићу, као и о пребијању обезбеђења Милоша Вазуре

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Актуелни вођа навијача Партизана, Вељко Беливук дао је интервју за недељник Њузвик у коме је открио да зна ко је убио Александра Станковића, званог Сале Мутави, са којим је ”држао” Југ.

– Па ко је њега звао Мутави? Јесте то помињано, али ко је за његовог живота смео да му се тако обрати? Умијен Мутави! Најблаже речено много је ружно да тако пишу – почео је Беливук, а онда описао да зна зашто је убијен његов брат, како зове убијеног Станковића.

– Нисмо ми невини, не могу да кажем… Да нас из чиста мира повлаче по новинама. Али нисмо ни толико лоши. И Сале је имао врлине и мане. Да знамо шта се десило са Салетом, знамо, нисмо будале. Многима смо стали на жуљ, многима који су неисправни, многи су се удружили против нас и десило се то што се десило. Има ствари о којима морам добро да размислим шта причам. Не зато што се некога бојим, него зати што имам неке принципе. Али да је познато због чега је убијен, познато је – рекао је Беливук.

н је такође описао и ситуацију када је учествовао у пребијању Божа Кумбуровича, обезбеђења Партизана испред стадиона у Хумској.

– Значи, руком га померим и он тада изговара: ”Ма немој да вас разбуцам, да вам ј…” Како ми је поменуо мајку, истог тренутка… Пишу ударио га на кварно. Ударити на кварно је кад неком приђете с леђа и ударите га.

– А ја да шаљем ”телеграм” боксеру који је наступао за репрезентацију да ћу да га ударим, од тога нема ништа. Искрено да вам кажем, он је добро прошао. Он је одлично прошао – описао је сукоб са припадником обезбеђења Милоша Вазуре, где је управо Беливук био најбруталнији и чак је и газио човека на земљи.

https://youtu.be/fzW7n8_A4qE

Такође, и према фудбалерима Партизана није имао баш најбоље речи, а изузетак је направио само код Саше Илића и Валерија Божинова, кога сматра већим Србином од пола играча који играју у нашој земљи.

-Знате како, фудбалери су по мом мишљењу најгори људи убедљиво. Има неколико изузетака, свака им част. Имате Салета Илића, па Божинова, већег Србина од пола ових овде што играју. Али одређени фудбалери су волели да изађу на сплав, да се сликају с тим Вавићем, да се возе блиндираним колима… Зашто? Променили су професију – поручио је Бјеливук.

Извор:Телеграф.рс