Издвајамо Србија

Вучићев коалициони партнер тражи хитну изградњу зида на граници са Македонијом!

Позивам Владу Републике Србије да хитно донесе одлуку о подизању зида на граници са Македонијом како би се зауставио неконтролисани прилив миграната у Србију, каже председник Српске народне партије Ненад Поповић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он објашњава да Брисел, уместо да реагује одлучно на упозорења Ердогана да ће отворити границе за три милиона миграната, забија главу у песак као ној, показујући целом свету да нема ни снаге ни капацитета да се носи са нарастајућом мигрантском кризом.

– Зато Влада Србије више не сме да се ослања на слабу и збуњену ЕУ, већ мора да почне да води самосталну мигрантску политику, штитећи државни интегритет и националну безбедност Републике Србије. Све учесталија убиства, покушаји убистава и силовања, које на територији наше земље врше агресивни мигранти, указују да мигранти у Србији постају све опаснији и да представљају директну претњу за безбедност наших грађана. Зато захтевам да надлежни органи предузму све мере да се заустави неконтролисани прилив миграната у Србију, као и да сви мигранти који се тренутно налазе у Србији хитно буду депортовани, као што би била депортована сва лица која се налазе на територији наше земље без одговарајућих докумената – каже Поповић.

Извор: Правда