Издвајамо Србија

ВУЧИЋ КОНАЧНО ПРОГОВОРИО О ТРАМПУ: Ево шта је рекао о америчком председнику и „независном Косову“..

– Тражио бих да ми помогне да доводемо Теслу или Форд у Србију. О томе већ разговарамо и већ смо ступили у контакт с њима. Треба нам помоћ у економији и развоју нових технологија. То бих тражио, а не да нам припоји Босну или нешто друго – констатовао је Вучић

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Премијер Србије Александар Вучић сматра нереалном идеју да ће новоизабрани председник САД Доналд Трамп поништити америчко признање Косова, али то не значи, како каже, да Србија неће радити на томе да има коректне односе са администрацијом новог шефа Беле куће, стоји у великом интервјуу који је премијер дао за “Глобус”

Српске новине су пуне теза да ће Трамп поништити америчко признање Косова. Али, то није реално. Ипак, ја сам уверен да ћемо имати добре односе са Трамповом администрацијом и желим му успех – рекао је Вучић одговарајући на питање како ће резултати америчких избора утицати на питање Косова.

На питање шта би затражио уколико би се Трамп понудио да Србији испуни неку жељу, премијер Србије је рекао:

– Тражио бих да ми помогне да доводемо Теслу или Форд у Србију. О томе већ разговарамо и већ смо ступили у контакт с њима. Треба нам помоћ у економији и развоју нових технологија. То бих тражио, а не да нам припоји Босну или нешто друго – констатовао је Вучић.

Такође, Вучић је још изјавио да ће поднети оставку уколико кандидат кога СНС подржи на председничким изборима буде поражен од кандидата кога предложи опозиција.

 

 

Извор: Српски Телеграф, Информер, Ослобођење