Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ПРЕТИ ПРОТИВНИЦИМА! НЕЋЕТЕ МЕЊАТИ ВЛАСТ НА УЛИЦАМА!

Власт да се мења на улици, тај филм неће да гледају, поручио је данас премијер Александар Вучић својим политичким опонентима, а одговарајући на питања на конференцији за медије коју је држао с лидером Нове демократије Киријакосом Мицотакисом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

– И милион и пет да скупе, а нисам видео ни пет хиљада да могу, али и пет милиона да скупе рећи ћу – не може, идемо на изборе, а то, на силу, то може једино ако се нешто деси – поручио је Вучић.

Како је навео, бар да имају идеју, него осећају да су много јаки, „седну тако њих тројица па кажу то ћемо да урадимо, па гласају на мрежама“.

– Мораће овако – да узму папирче, па заокруже, па да видимо кога ће народ да изабере – рекао је Вучић и поновио да су све друго приче за малу децу.

Упитан како коментарише сусрете и разговоре о заједничком кандидату за председника опозиције, Вучић је рекао да за те сусрете није заинтересован, да им жели да се лепо друже и проводе…

– А што се тиче избора, обећавам да ћемо да се боримо и то истином, а не оваквим лажима – гласајте за нас, даћемо веће плате. Зато проверите да ли можете да гласате за одговорне људе или за оне који ће да вас лажу – поручио је премијер.

Како је рекао, и Мицотакис је дошао у Србију да честита на храбрим реформама које, како је приметио, можда његова земља није могла да спроведе, поручивши: „Ипак је важна воља народа, шта буде рекао тако ће да буде“.

Играма за малу децу и неозбиљном причом назвао је премијер Александар Вучић „унију“ албанских општина коју су наводно формирале у понедељак, на Дан албанске заставе, Тирана, Приштина, Тетово, Улцињ и Прешево.

– Какве албанске општине, то су игре за малу децу, помислили да су много опасни…То је прича за њихове бираче. И Шта ради та Омнија? Штампају заставе и хемијске оловке – приметио је Вучић, одговарајући на питања новинара на прес конференцији с лидером грчке Нове демократије Киријакосом Мицотакисом.

Кад немате народу шта да понудите, додао је, економски раст и озбиљне реформе, онда причамо дечије приче.

– А ја вас питам, шта се јуче и данас променило, у Прешеву? Да нису одвојили део Србије? Не бих рекао. Тако да то је нека се деца играју, ако им је тако лакше… Нисам се много насекирао – додао је Вучић.

Напоменуо је, међутим, да у психолошком смислу то може бити делом опасно, јер неким људима, како је објаснио, може да изгледа да су направили нешто велико, и с друге стране то свакако не доприноси бољим односима на западном Балкану.

Извор: Танјуг