loading...
Издвајамо Србија

ВУЧИЋ СЕ ПРАВДА: “Обаму никад нисам видео, нити сам платио да га видим, то је чиста лаж!”

Премијер Србије Александар Вучић је рекао да се свашта пише, па чак и то да је платио да би видео актуелног председника САД Барака Обаму, иако, како тврди, Обаму никада није видео, нити је икада платио за нешто слично.

Премијер Александар Вучић каже да ће Влада Србије имати добре контакте са Рудијем Ђулијанијем, који слови за кандидата за новог државног секретара САД.

Председник Владе Србије је додао да не треба заборављати да све зависи пре свега од нашег рада.

Вучић је, на питања новинара у вези са његовим односом са Ђулијанијем, рекао да се иначе свашта пише, па чак и то да је платио да би видео актуелног председника САД Барака Обаму, иако, подсетио је, Обаму никада није видео, нити је икада платио за нешто слично.

„Код нас свако може да измишља шта год му падне на памет“, рекао је Вучић и запитао како ће сада да прихвате да је Вучић добар са неким, а лагали су да не познаје никога из нове администрације САД.

Он је поручио грађанима Србије да могу да буду спокојни, јер ћемо увек имати и знања и воље и умећа да остваримо добар приступ са свима и имамо пријатељске односе.

Вучић је подсетио да је Ђулијани један од првих светски значајних личности који је подржао Београд на води, и додао да су такве ствари битне, а не то да ли га је и где водио, када је Ђулијани био у Београду.

Србија може да разговара са свима и радимо на томе да имамо што више пријатељских односа.

„Очекујем највише од нашег рада. Замислите да је неко од ових стручњака, полуписмених, познавао те људе, па не би могли да живимо од њих. Полако, имаћемо добре контакте, али све зависи највише од нас.“

Извор: rs.sputniknews.com
loading...