Издвајамо Србија

Вучићу, да ли је истина да си на рачун породичне фондације Клинтонових уплатио милион долара?

Александар Вучић биће један од говорника на завршној пленарној седници окупљања фондације Била и Хилари Клинтон “Клинтон Глобал Инитиативе”, наводи се на њиховом сајту.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић ће учествовати на пленарној седници под називом “Имагине Алл тхе Пеопле”. Седница на којој ће говори Вучић биће одржана 21. септембра у Њујорку.

Иначе, председнички кандидат Хилари Клинтон налази се на ватри јер је као државна секретарка користила своју фондацију у лобистичке сврхе.

Диктатори из афричких земаља и поједини бизнисмени уплаћивали су донације у Клинтонову фондацију како би добијали повластице од Стејт департмента који је тада водила Хилари Клинтон.

Фондација Била и Хилари Клинтон ништа не ради без сувог кеша, па је готово извесно да је и наш премијер Вучић неким каналима уплатио новац у Клинтонову лоповску фондацију!

Уколико вас интересује како су се Бил и Хилари обогатили преко “хуманитарног рада”, погледајте документарац “Кеш Клинтонових” који на систематичан начин обрађује везе између величине донација диктатора и бизнисмена, Билових говора и потеза Стејт департмнета под диригентском палицом Хилари Клинтон.

 

Извор: Телепромптер