Издвајамо Свет

ЗБОГ ОВЕ ЖЕНЕ ТРАМП ВОЛИ СРБИЈУ: Бака Милка чувала Трампову децу 8 година!

Београђанка Милка Милисављевић (85) је код новог америчког председника радила пуних осам година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Доналд Трамп је много добар и вредан, није џангризав, то је човек који има добру и велику душу. Он сваког воли, не зна да мрзи људе. Код њега нема извештачености, све је природно. Иначе, много воли Србију, воли и српски народ и српске жене“, каже бака Милка Милисављевић, Српкиња која је крајем седамдесетих и осамдесетих година чувала двојицу синова новог председника САД Доналда Трампа.

Она је, како каже, за Трампа радила осам година, а он ју је гледао као члана породице, због чега се осећала као код своје куће.

– Чувала сам Трампове синове Доналда Џуниора и Ерика. Као дадиља сам код Доналда провела осам година. Добро је плаћао, био је дарежљив. И замислите, за сваки рођендан ми је давао хиљаду долара. Иначе волела сам много његову децу, и они мене. Ма, волела сам их више него себе, волим их и дан-данас – каже бака Милка и додаје да би много волела и данас да их сретне.

Она истиче да је Трамп био посебно пажљив према својим наследницима, те да се трудио да им посвети што више времена.

– Дође кући, опере руке, остави сако на своје место, јер од жене Иване није смео да га баци било где и одмах грли и љуби децу. Волео је да их држи на крилу и тако прича са њима. Питао их је како су провели дан, али их је испитивао и каква сам ја. Није се баш нешто играо са њима, више је волео да причају – каже бака Милка.

Она каже да јој је и жао што се Доналд растао од Иване, јер су се у браку лепо слагали.

Бака Милка сада планира да пошаље Трампу писмо и пожели срећу.

– Хоћу да му пожелим срећу, како у послу, тако и у животу с Меланијом и децом, као и да буде довека председник Америке. Хоћу и да му кажем да верујем да ће помоћи свом народу, али да ће настојати да не буде немира ни у једној земљи. Он је увек за мир, није за сукобе. Такође, желела бих да га позовем да дође у Србију. Приредила бих му леп, прави српски ручак овде код мене – каже Милисављевићева.

 

Извор: Ало