Издвајамо Србија

Зукорлић: Са стоком реформе немогуће!

Обраћајући се присутнима на још неакредитованом Интернационалном универзитету у Новом Пазару, Муамер Зукорлић рекао је да је неколико дана пред убиство Ђинђића био на састанку у Влади Србије.

У обраћању студентима и професорима Интернационалног универзитета у Новом Пазару, оснивач и први ректор ове још неакредитоване високошколске установе Муамер Зукорлић, рекао је да је неколико дана пред убиство Зорана Ђинђића био на састанку у Влади Србије. Наводно, осим ректора и проректора свих универзитета и представника министарства просвете, присуствовао је и покојни премијер.

”Свашта се могло чути на том скупу. Неки су дискутовали као да живе у 14. веку, устану и гуслају, Каква Европа, каква Болоња, имамо ми наше… Скуп је био неуспешан, на излазу, случајно сам се срео са Ђинђићем који ми је рекао: “Видиш ли муфтија са којом стоком треба да реформишем Србију.”, рекао је Зукорлић

Праћен аплаузима присутних, Зукорлић се запитао: ”Може ли један систем бити неправеднији него дати таквој “стока” да вам гласа о судбини овог универзитета?”

Извор: Вечерње новости