Издвајамо Србија

АУТОРКА ПЕСМЕ ОДУШЕВЉЕНА: За Ану кажу да је ПРЕТАЛЕНТОВАНА! (ВИДЕО)

Ти си се прва изборила са овим високим тоновима. Фантастична си била, рекла је Леонтина.

Ана Спасојевић је такмичарка из Зворника која је вечерас отпевала „Ленину песму“ Пинкове Звездице Лене Стаменковић. Ана има 11 година а за вечерашњу интерпретацију је добила свих пет гласова.

„Када сам компоновала ову песму, нисам ни знала да може да има неколико интерпретација. Ти си се прва изборила са овим високим тоновима. Фантастична си била. Само једна замерка, није баш ни замерка, да отвараш више уста када изговараш самогласнике. То је нека милиметарска финеса која може да ти се замери, иначе си фантастично отпевала“ – рекла је Леонтина Вукомановић.

– Као и прошли пут, коментари су за сваку похвалу. И што се тиче твог гласа, тачности, тонова, све је било изузетно тачно. Само отварај уста да се сваки тон чује, свако слово. Само води рачуна о томе – рекао је Сергеј Ћетковић.

„Истина је шта су ти рекли, да се не понављамо. На мени је остало да те похвалим. Заиста певаш јако зрело. Преталентована си и настави да се распеваваш пред наступ, а то је савет за све такмичаре. Фантастична си, као и увек“ – рекла је Јелена Томашевић.

„Не знам колико би девојчица могло да отпева ту песму. Мала Лена је генијалац. И стварно је било јако тешко то извести, свака ти част“ – рекао је Милан Станковић.

 Погледајте видео

Извор: J.Vučić/Pink.rs

Loading...
loading...
Loading...