Занимљивости Издвајамо

Био у рају и упознао Исуса: Вратили га на Земљу с посебном мисијом! (ВИДЕО)

Умирање је као скидање одеће. Изашао сам из тела, земаљског одела, почиње своју причу доктор Гери Вуд

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је имао 18 година, доктор Гери Вуд аутомобилом је ударио у камион који је био илегално паркиран. Вуд је тада задобио тешке повреде, а чак је и проглашен мртвим на месту несреће.

Доктор тврди да је тада отишао у рај који га је „ослободио бола“ након несреће у којој му је био разбијен гркљан и откинут нос.

„Умирање је као скидање одеће. Изашао сам из тела, земаљског одела, и био сам подигнут кроз кров аутомобила и цео живот ми је прошао пред очима у секунди. Након тога сам се нашао у масивном вртлогу у облику облака који је био све светлији и светлији“, објаснио је Вуд.

Рекао је и дакје тада угледао „велики златни сателит који Библија назива Рај“. Тврди да га је на улазу поздравио анђео висок више од 21 метра који је стајао испред врата широких више од 800 километара.

„Имао је мач, лепу златну косу. Унутар града се налазио анђео који је држао неке књиге“, објашњава Вуд и додаје да су анђели тада поразговарали након чега му је био допуштен улазак у град. Рекао је и да је сусрео најбољег пријатеља из детињства који је погинуо у инциденту с косилицом и да му је он показао ту „магичну земљу“.

Описао је и да је видео собу у којој на зиду висе праве ноге. У тој соби налазили су се сви делови људске анатомије.

„Људи ме питају зашто би неко имао такву собу. Зато што Бог има резервни део када му треба за чудо“, казао је Вудс.

Тврди да је упознао Исуса и да је послат на Земљу с посебном мисијом да људима каже да је Рај стваран.

Извор:Вечерњи.хр