loading...
Издвајамо Србија

БОГОЉУБ КОД ПАРТИЈАРХА: Помагао сам сваку власт а они ме заборавили! Ал зато је Путин цар!(ВИДЕО)

Богољуб Карић посетио је данас са члановима породице Патријаршију где се састао са српским патријархом Иринејом. Разговарало се о свему – о односима Србије и Хрватске, о власти, о Путину и Русији…

На констатацију патријарха Иринеја да све па и богатство дође и прође а да је отаџбина део човековог бића Карић сеприсетио како је често сањао родно Косово.

“Сањао сам Пећку патријаршију, реку Бистрицу… Како смо ми неправедно, од људи које сам ја максимално помагао и чинио све што сам могао… Ја сам помагао сваку власт. Рачунајући да демократија треба да се уведе у нашу земљу. Нажалост кад људи дођу на власт, ваша светости, мало је тих људи којима памет ради…”, констатовао је Богољуб Карић.

Он је истакао да када су поједини дошли на власт они “заборавише на Богољуба и на Кариће.”

“А ми ништа не тражимо, само да радимо… Рекао сам данас новинарима – власт ме не занима хоћу да радимо.”

У разговору са патријархом дотакли су се и теме око наоружавања Србије и Хрватске.

“Боље да су Американци и НАТО наоружали Хрватску са 50.000 трактора и комбајна и Русија Србију са исто толико трактора и комбајна… Јер ко има оружје тај једанпут треба то и да употреби. Нама не треба рат већ мир. Београд и Загреб треба да буду браћа”, рекао је Карић.

Говорећи о својим утисцима приликом посете Светој Гори Карић је нагласио да су руског председника Владимира Путина тамо дочекали као цара.

“Путин је дао огромна средства да се тамо све среди и реконструише. Путина су на Светој гори дочекали као цара. Он и јесте цар. Извињавам се Путине, ти си наш свети цар”, рекао је Карић.

https://youtu.be/2V-Az2BW-yQ

Извор:Курир.рс

loading...