Издвајамо Србија

БРАВО! ВЕЛИКОДУШАН ПОТЕЗ: У Врању отказан дочек – новац иде деци!

Уместо за организовање новогодишње прославе, Град Врање уплатио је на наменски рачун за лечење деце и младих оболелих од малигних и других тешких болести обећаних 650.000 динара, потврђено је данас из кабинета .

Loading...

– Градско веће донело је одлуку да се из буџета издвоји пола милиона динара, а како неће бити организованог дочека Нове године, определили смо још 150.000 динара – каже градоначелник Слободан Миленковић.

Он је подсетио да је усвојен правилник, утврђени критеријуми и формирана комисија која ће одобравати средства са наменског рачуна за лечење деце и младих од најтежих болести, наводе Јужне вести.

Миленковић каже да је „цео процес транспарентан и позвао све људи добре воље да се укључе у ову хуманитарну акцију и колико могу, уплате новац на рачун чији је број 840-3878741-25“.

Подсећамо да је Град отворио наменски рачун како би се помогло деци и младима који се лече од најтежих болести и је најављено и да ће, уместо за организовање новогодишње прославе, новац бити уплаћен на тај рачун.

 

Извор: Vestionline.com

Loading...
loading...
loading...