Србија

ЧОВИЋУ СМЕТА ИСТРАГА О УБИСТВУ ЂИНЂИЋА: У Ћирилици негодује због инсистирања на политичкој позадини

Бившем потпредседнику Владе Небојши Човићу вечерас је у више наврата, током емисије „Ћирилица“, засметало то што се инсистира на откривању политичке позадине атентата на премијера Зорана Ђинђића!
Човић се, током емисије, нервозно питао „ма каква политичка позадина“, а затим прелазио на друге теме, покушавајући да наметне своју везију догађаја пре и после убиства председника Владе Србије. Сем тога, Човић је, говорећи о побуни Јединице за специјалне операције, све време користио реч „штрајк“, а не „побуна“! Додао је да му је, наводно, Велимир Илић 16. фебруара показао писмо у којем Легија позива на државни удар.

Шта мисли о писању Курира, Човић је јасно показао пред почетак снимање емисије „Ћирилица“, Миломира Марића па је упутио претње заменику главног и одговорног уредника Курира Ратку Фемићу! Посебно је скандалозно то што је Човић (сарадник „земунског клана“ под надимком Ћоки), помињао децу…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Човић је претње Ратку Фемићу упутио пошто је Курир последњих дана писао о улози Човића у политичкој позадини атентата на Зорана Ђинђића!..

Извор: Kurir