Издвајамо Православље

Чудотворна икона Мајке Божије ТРИ РАДОСТИ (ВИДЕО)

О, пресвета Дјево, Свеблага Мајко Свеблагога Сина, Покровитељко царскога града и храма светога, верна Заступнице и Заштитнице свих грешних, жалосних, невољних и болесних! Не презри мољење нас недостојних слугу Својих и умоли Сина Твога и Бога нашега да свакоме, ко се са вером и умиљењем поклања пред светом иконом Твојом, потребно дарује: жалоснима утеху, несрећнима милосрђе, тешким патњама напаћенима изненадно исцељење и укрепљење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О,Пресвета, смилуј се на све оне који поштују свечасно име Твоје и свима покажи Свемоћни Покров Твој: буди саучесница у сваком делу Богоугодном, а свако зло дело уништи, и свима који су у дилеми, немоћи и опасности уразумљење небеско пошаљи.

Децу васпитај, младе оцеломудри и отвори им разум да свако корисно учење приме.

Од видљивих и невидљивих непријатеља спаси и сачувај супружнике у љубави и све распре међу сродницима миром и љубављу надјачај.

Дај нам љубав обострану, благочестивост, здравље и дуг живот.

Упокојене у вери и покајању учини причасницима живота са свим Светима и Ангелима, да би Те сви на небу и на земљи видели као моћну и непостидну Заступницу рода хришћанскога и да прославе Тебе и Сина Твога, са Беспочетним Оцем и једносушним Духом Његовим, сада и увек у векове векова. Амин.

(Нашом усрдном молитвом пред овом иконом Мајка Божија помаже у свакој животној невољи и опасности, нарочито за васпитање деце, за супружничку љубав и једномислије…)

 

Извор: мојкутак.овх/Србија јавља